søndag 6. mars 2011

Groskros VM-uke :-)

Jeg er litt over middels interessert i sport, og kanskje ski-sport i særdeleshet. Så i denne uka, mens VM i Oslo har pågått, så har jeg prøvd å få med meg litt. Her er to bilder fra premieutdelingen forrige mandag, da kombinert lag fikk bronse og Marit Bjørgen tok sitt tredje gull på 10 km klassisk. Denne gangen sto jeg langt fremme og det var veldig gøy :-)
I går var jeg ei venninne på tur , på ski! Fra Sognsvann, via Ullevaalsseter og til Frognerseteren, for å oppleve VM-stemningen i løypa, og det var utrolig gøy. Mye folk, alle var i kjempegodt humør. Skulle bare mangle når de norske jentene gikk så bra, og sola skinte :-)
Vakkert vinterlandskap! :-)
Og vi forsto når vi nærmet oss løypa. Det snør ikke, men vinden gjorde at det falt snø fra trærne.
Mange hadde satt opp skiene sine her, for å gå på føttene og sette seg eller stille seg opp langs løypa.
Folk satt rundt bål og hørte på radio om de ikke så hva som foregikk. Og om kvelden suste vi ned til byen for å se at Therese Johaug ta i mot gullet, Marit Bjørgen sølvet. Denne gangen var det langt flere på Universitetsplassen enn hva tilfelle var på mandag, men vi fikk oss en plass der flaggene ble heist. Men i dag er kaffe, strikking, blogging og fem-mil på programmet :-)

4 kommentarer:

 1. Denne billedkavalkaden satte selv meg i VM-stemning! Du har fanget den i de fine bildene, Gro.

  :-)

  SvarSlett
 2. Takk Mettemor, det var hyggelig sagt!! Jeg har kost meg voldsomt med VM denne uken i hvert fall :-)

  SvarSlett
 3. Så koselig det ser ut. Skikkelig stemning i Kollen:)

  SvarSlett
 4. Jeg vil gjerne gratulere deg som har vært del av verdens beste publikum! Det har vært helt fantastisk å se bildene og den interessen publikum har av å delta på sin måte! Ingen over, ingen ved siden av :).

  Uken har vært fantastisk!

  Klem :)

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...