onsdag 30. mars 2011

Wenche Foss

Da jeg hørte at Wenche Foss var død på mandag, så ble jeg nesten trist, enda hun selv annonserte at hun ikke kom til å leve til jul i fjor høst og ble 93 år. Gikk forbi Natiaonaltheateret i dag, og der lå det masse blomster, hilsner og lys var tent. Det var veldig hyggelig. Husker jeg så henne "live" på en café en gang.

Det var Mettemor og jeg som satt på Nichol & Son ved Saga, og der kom Wenche Foss inn og spurte hun bak disken om noe. Og Wenche hun smilte og veivet som vi husker fra TV-program og var så vakker, med perfekt sminke og hår.

Men da hun kom ut av cafeen kom en tigger bort til henne og la armen omkring henne, samtidig som en mann og yngre gutt spurte om autograf. Wenche bøyde seg ned og skrev autograf og smilte, og før hun gikk ga hun tiggeren en god klem.
Dette bildet av Wenche Foss kommer jeg ALDRI til å glemme, og der og da ble jeg en stor fan av henne. Så at det blir en begravelse på Statens bekostning på mandag er etter min mening helt rett. Hun ryddet vei for mange med sin åpenhet og sitt rause vesen.

Jeg har fått med meg at Oslo Domkirke skal være åpen for alle på mandag, jeg tenker det blir en stappfull kirke, og det har hun virkelig fortjent.

4 kommentarer:

 1. En flott dame var hun, og talte ofte de svakes ord.

  SvarSlett
 2. Ja, det var en utrolig herlig dame.
  Ta en titt på bloggen min, der ligger det en overraskelse til deg :)
  Ha en forsatt fin kveld, klem.

  SvarSlett
 3. Ja, husker du det ... da Wenche kom feiende inn, og spurte om et glass vann.

  Litt av en dame!

  SvarSlett
 4. hei, jeg trenger bildet ditt i fullkvalitet til noe helt spesielt. Vennligst kontakt meg snarest på følgende mail: krisnilsson@hotmail.no

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...