søndag 19. juni 2011

Kikut

I helga har to venninner og jeg vært på Kikut. Jeg har aldri vært der før, så det var en fin opplevelse. Vi gikk om Kobberhaughytta, der vi ventet til det verste regnet hadde gitt seg, og vi spiste kanelbolle og drakk kaffe.
Siden gikk vi en god del kilometer til, vi gikk vel godt over 1,2 mil i hvertfall. Og på Kikut ble vi servert en tre-retters. Til forrett var det ørretmousse, hovedrett viltgryte og is med bær til dessert. Det smakte utrolig godt.
Her er utsikten fra stua, satt litt ute, men det var litt for mye knott. Så vi gikk inn og strikket og skravlet itstedet :-)
Og slik så det ut i dag, da vi gikk ganske lenge langs gamle Nordmarkaveien. Veldig grønt i skogen, med blåmerking for tursti.

5 kommentarer:

 1. Fine bilder, og vet du hva? Vi har hatt sol i over en uke - det er så utrolig deilig!

  SvarSlett
 2. Vet du Solgunn, det har jeg fått med meg på nyhetene. Og jeg synes faktisk at dere fortjener å sol så lenge!! Men nå kan det bli litt mer sommer her, det er litt mye regn, men det kommer vel :-)

  SvarSlett
 3. Så hærlig tur dere har hatt. Er så godt å bevege seg ute i naturen. Er litt spent å høre hvordan Harry Hole har det. Må ha noen referanser før jeg starter. Skal låne boken av en venninne når hun er ferdig :)

  SvarSlett
 4. Det innlegget har gått meg hus forbi! Nå har jeg lest det :)

  Ble faktisk usikker om jeg har lest Rødstrupe, for jeg husker ikke tittelen. Mener å ha lest alle... Hmm.

  Klem.

  SvarSlett
 5. Det ser skikkelig koselig ut! Selv var jeg i Lillomarka forrige helg, det kan også anbefales :-)

  SvarSlett

Pause!

Jeg har lenge slitt med blogg-motivasjon, men nå må jeg ta en pause. Jeg leser bøker, men det er det å logge meg på og skrive en omtale som ...