tirsdag 14. juni 2011

Limitless

I dag var jeg på café og møtte ei venninne, og plutselig sier hun: Skal vi ikke gå på kino?" Og som sagt så gjort, plutselig satt vi inne på Colosseum, en liten sal med slitte stoler, men filmen overrasket.

"Limitless" handler om Eddie Morra, en forfatter som sliter med å komme i gang med sin 1.bok. Han møter helt tilfeldig en eks-svoger på gata, etter at det meste av livet har gått han i mot. Denne svogeren har en pille som gjør at hele hjernen tas i bruk, og ikke bare tjue prosent som nå (dette er hentet fra filmen, bare for å ha sagt det). Eddie Morra har sine kvaler, men svelger senere på dagen pillen, og han blir supereffektiv og supersmart.

Boken hans blir ferdig, han rydder opp leiligheten, kjæresten kommer tilbake og han får etterhvert en toppjobb i aksjemarkedet. Dette er en pille en blir avhengig av, og mens pillemengden minker og Morra porsjonerer ut, så blir han ikke like smart og effektiv. I tillegg er det noen andre som er ute etter denne pillen også, og det hele blir ganske spennende.

Filmingen er veldig bra. Liker kameraføringene i gatene sent på kveldene og om natta, storbyens lys er kule bilder, syns jeg. Og Bradley Cooper passer veldig godt i hovedrollen som Eddie Morra. Han er sympatisk slesk, og ganske kjekk. Filmen anbefales å se en sommerkveld.

2 kommentarer:

  1. Høres spennende ut!
    Denne fikk jeg lyst til å se :-)

    SvarSlett
  2. Den var overraskende spennende og bra film altså Stina Ballerina :-)

    SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...