onsdag 17. august 2011

Felicia forsvant av Jørn Lier Horst

På fjellturen jeg var på leste den ene i gruppa mi denne boken, og hun ble ferdig tok jeg over boken, siden det er en forfatter jeg aldri har lest noe av.

Boken starter med at restene av et lik blir funnet i det de graver opp et garderobeskap. Politiet finner ut at det er Felicia som forsvant for nesten 25 år siden. Politiet må finne ut hvorfor hun ble skutt før foreldelsesfristen på 25 år går ut, men i mellomtiden forsvinner ei ung jente på 25 år også.

Jørn Lier Horst sin etterforsker William Wisting før altså to saker i fanget, som etterhvert som etterforskingen skrider frem, viser seg å henge sammen.

Boken er bra lesestoff på flyturer, fjellturer og mens en venter på bussen. Den har et plot som drives raskt fremover og karakterene er synpatiske. Skal ikke se bort i fra at jeg kommer til å lese flere av denne forfatteren. Selv om det var bra, så fant jeg raskt ut hvem som var morderen, og det var jo en nedtur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...