mandag 19. september 2011

Det beste i livet av Rona Jaffe

Nok en gang fikk jeg en bok fra Silke Forlag, og det er litt spennende å lese disse bøkene som plutselig ligger i postkassen min. Det er ikke noe krav om å blogge om bøkene, men jeg gjør det fordi jeg liker å ha oversikt over hvilke bøker jeg har lest.

Dette er en ganske gammel bok, som ble publisert for første gang i 1958. Handlingen foregår i New York i begynnelsen av 1950-tallet. Hovedpersonene er unge jenter fra småbyer som reiste til New York for å søke lykken.

Caroline fikk jobb i et forlag etter at hun ble forlatt av forloveden, og stiger raskt i gradene fra sekretær til redaktør. April kom fra landet til storbyen, og levde jet-sett livet med en mann som ikke elsket henne. Og Gregg kom til byen for bli skuespiller, men forelsket seg i feil mann.

Dette høres vel ut som en typisk dame-roman, og det var det også. Men det var en lettlest og underholdene roman, som absolutt fortjener nye leser. Noen bøker er til for å underholde, som noen teaterstykker eller filmer er, og det nettopp det denne boken er. Jeg kommer nok ikke til å huske så mye av den om to år, men akkurat de dagene jeg leste den, så koste jeg meg!

Boka: fikk av Silke Forlag

2 kommentarer:

  1. Dette er en bok jeg har liggende på vent som jeg gleder meg til å lese! Ut i fra det du skriver hørtes det ut som forgjengeren til dagens chick-lit bøker, høres ut som perfekt tog-lektyre for meg :)

    SvarSlett
  2. Som tog-lektyre er denne boken suveren, jeg leste den på bussen, og det gikk unna på vei til jobb :-)

    SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...