lørdag 5. november 2011

Julekuler i år også :-)

Også i år strikker jeg julekuler, men har kommet tregt i gang. Strikket en rød med hvitt hjerte i går, dette er vel det fineste møsteret jeg vet i boka til Arne & Carlos.
I tillegg er dette snøkrystall-mønsteret også er veldig fint, men her brukte jeg et dårlig garn. Det hvite garnet var så tynt og det er store hull i det, derfor kommer dette kula til å bli hos meg.
Slik ser de to ut, der de henger på lampen min. Og en ny julekule er på pinnene allerede, for dette er jo et prosjekt en blir fort ferdig med.

9 kommentarer:

 1. Julekulene dine er sååå fine, Gro! Alt er enkelt når man er flink til det... Gleder meg til å ta fram julekula jeg fikk av deg i fjor. Den skal også i år pryde treet!
  ;-) Berit

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Berit!! Og det er så hyggelig når du setter så stor pris på den også, det er jo inspirerende for meg til å strikke flere :-)

  SvarSlett
 3. De er så flotte! Gleder meg som en liten unge til å finne frem de du strikket til barna i fjor - er klar for å pynte til jul nå jeg (kanskje litt tidlig men...) ;) Gleder meg til å se deg snart, det blir FLOTT! Klem, Tonje

  SvarSlett
 4. Tusen takk til deg også Tonje :-) Det er som jeg svarte Berit, kjempegøy å strikke når mottakeren(e) blir så fornøyde som dere!

  Litt tidlig å pynte enda synes jeg, men det har jo startet i butikkene allerede, så hvorfor ikke? Gleder meg til å komme på besøk - snart ;-)
  Klem - Gro

  SvarSlett
 5. Disse er så fine! Lurer på å skaffe den "julekuleboka" og strikke noen selv.

  SvarSlett
 6. Hjertekula er KJEMPEFIN! Poden og jeg har snakket om jul i dag og han ser fram til å vaske og pynte, "SNART mamma". Jul altså! Aldri oppskrytt med jul. <3

  SvarSlett
 7. Jättefina Julekuler! Jag håller också på med att sticka kuler :) Har stickat 24 st nu och fler lär det bli.

  SvarSlett
 8. Julekulene er fine, og takk for hyggelig kommentarer :-D

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...