torsdag 12. januar 2012

3 forfattere jeg ønsker ville skrive enda en bok

Før jeg pakker kofferten og reiser til København, så er jeg med på Anettes boktema denne uken også :-) Jeg har plukket ut tre forfattere jeg skulle ønske hadde skrevet enda en bok.
Stieg Larsson, jeg synes rett og slett det er trist at det ikke blir flere krimbøker fra hans penn. Han har skrevet noen av de beste krimbøkene jeg noen gang har lest, og kommer til å lese.
Andre Bjerke, han skrev krimromanen "De dødes tjern" i 1942 og den var virkelig bra. Lurer på hvilke krimbøker han ville ha kommet med om han hadde levd i vår tid, tror de ville ha blitt veldig spennende. Nå skal det sies at Andre Bjerke skrev mye annet, men jeg skulle ønske han hadde skrevet enda en krimbok.
Emily Brontë. "Stormfulle høyder" ble utgitt i 1847 og er en virkelig klassiker, og en veldig god bok, og sangen til Kate Bush er også kjempefin. Dessverre døde Emily Brontë av tuberkulose i 1948.

4 kommentarer:

 1. Gode forfattere du har plukket ut:-) Har herved lagt "stormfulle høyder" i ønskelisten.

  SvarSlett
 2. Tre forfattere jeg ikke har lest noe av, men alle tre har bøker på min evig lange liste. Elsker forresten sangen til Kate Bush, den ble bare enda finere etter at jeg så en nyere dramatisering av "Stormfulle høyder".

  Riktig god tur og god helg, Gro! Kos deg i København :)

  SvarSlett
 3. Flott liste, og nummer 1 er jeg heeeelt enig i ;)

  SvarSlett
 4. Tre herlige forfattere. André Bjerke var en sann ordkunstner...

  SvarSlett

Pause!

Jeg har lenge slitt med blogg-motivasjon, men nå må jeg ta en pause. Jeg leser bøker, men det er det å logge meg på og skrive en omtale som ...