søndag 22. januar 2012

Pulsvotter av restegarn

Jeg hadde litt garn igjen av Alpakka og Kid-Silk etter at jeg strikket boleroen. Da fant jeg en oppskrift på pulsvotter på den fine bloggen til Anne på landet.Disse pulsvottene er geniale, og jeg vil si at alle kan strikke de - siden det ikke er felling til hverken til hånden eller tommelen. Oppskriften ser du her og er lett-oppfattelig.
Det er slik at rett og vrang-borden oppe og nede kan brettes opp, men så mye garn hadde ikke jeg, men det er altså mulig.Slik ser de ut, en er brettet ut og en er brettet opp :-)

3 kommentarer:

 1. Hei!
  Pulsvarmerne dine ble kjempeflotte! har kikket mange ganger på disse pulsvarmerne til Anne jeg også, men har ennå ikke kommet meg så langt at jeg har fått strikket de. Vesten/boleroen ble også veldig fin, tilsammen et flott sett!

  Hun venninnen din som kommenterte på bloggen min har ikke blogg så jeg får ikke svart henne. Hun lurte på om jeg laget noe på oppdrag(hvis jeg ikke husker litt feil)Det kan jeg godt gjøre, hvis det er småting(ikke søm)tar ikke på meg store oppdrag! Hvis hun er interesert så kan du be henne sende meg en mail: synaas@gmail.com.

  Ønsker deg en strålende uke!

  SvarSlett
 2. Hei Synnøve Olava, takk for en hyggelig kommentar. Settet ble ganske så fint ja :-) Jeg har gitt beskjed til venninnen min pr. e-post, da hun er på vei til et utenlandsopphold for noen uker. men hun har mail, så da hører du vel fra henne om det skulle bli aktuelt.

  SvarSlett
 3. Fine pulsvarmere som kommer til å varme godt:)

  For ei leseglad jente (kaller meg jentre selv om jeg er i 40årene:))), var bloggen din rene skattekammeret. Fant mange flotte tips til bøker jeg ønsker å lese.

  Ha en fortsatt fin søndag.

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...