tirsdag 14. februar 2012

Favoritter på alle hjerters dag - Blogghopp

I forbindelse med Valentines-dagen, som i år feires med å spise C-vitaminer og drikke vann med solhatt mikstur for å bli frisk av en forkjølelse, så har Mari fra den fine bloggen Flukten fra Virkeligheten arrangert et blogghopp for å skrive om bøker med de fineste kjælighetshistoriene vi husker."Den tidsreisendes kvinne" var en bok jeg leste en leseromtale av i Kamille for mange år siden, og på den måten plukket jeg den opp. Den handler om Clare og Henry. Clare som møter Henry som voksen, men som dukker opp ofte rundt henne for så å forsvinne, siden han er en tidsreisende. Dette høres for ulogisk til å bli bra, men Audrey Niffenegger har skrevet en nydelig kjærlighetshistorie som fortjener mange lesere. Filmen derimot var dårlig.
Og så denne "Blomstenes hemmelige språk". Historien om Victoria og hennes kamp for å åpne seg for mennesker, oftest ved hjelp av blomster. Les den :-)12 kommentarer:

 1. Begge disse bøkene har jeg lyst til å lese. Den første har jeg faktisk i hylla allerede :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Gled deg til "Den tidsreisendes kvinne" :-)

   Slett
 2. Har lest sistnevnte og den er veldig fin:-) Den første har eg notert meg! Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 3. Hei! God bedring, håper du blir frisk snart!

  Begge disse bøkene har jeg notert meg ned. :)

  SvarSlett
 4. Godt å se at det er flere som liker den "Den tidsreisendes kvinne", synes det var en fantastisk god bok, men filmen var jo bare helt rævva (Unnskyld språket):)Blomstenes hemmelige språk er jeg så heldig å ha liggende klar i hylla. Gleder meg til å kose meg med den:)

  SvarSlett
  Svar
  1. He-he, "helt rævva" er et dekkende uttrykk for filmen!! Gled deg til boka om blomstene og Victoria.

   Slett
 5. "Den tidsreisendes kvinne" er helt nydelig, filmen har jeg ikke sett. Jeg er redd den vil ødelegge minnet om en flott historie.

  "Blomstenes hemmelige språk" er jeg så heldig at jeg fikk den av Astrid Terese, planen er å ta fatt på den snart. Tusen takk for at du delte dine tips og riktig god bedring!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Mari, og jeg gleder meg til å lese din anmeldelse av "Blomstenes hemmelige liv".

   Slett
 6. Av en eller annen grunn kom jeg ikke på Den tidsreisendes kvinne da jeg skrev innlegget, for den burde absolutt vært med. Det er en favorittbok. Blomstenes hemmelige språk har jeg også med, den er fin :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg tok etter overblikk i bokhylla mi, og der sto "Den tidsreisendens kvinne" blant alle krimbøkene mine, da husket jeg hvor fin den boken er :-)

   Slett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...