mandag 27. februar 2012

Mammutsalget 2012

Dette er det jeg har kjøpt under Mamuttsalget i dag :-)Jeg skulle kjøpe "Det usynlige fjellet" og "Mot nordavinden", og så ble "Stalins kyr" og "Melodi Grand Prix" litt for fristende... Skulle i tillegg kjøpe meg en håndarbeidsbok med diverse tips til jul, den var ikke inne på butikken, men den er bestilt til senere i uka. Og da er jeg fornøyd :-)

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med gode kjøp! Jeg måtte sikre meg noen bøker i dag jeg også! Herlig!!
  Ha en flott mandagsklem - med eller uten bøker! :-)

  SvarSlett
 2. Flotte innkjøp du har gjort, selv bestilte jeg 3 bøker på mammut som jeg fikk tilsendt her i helgen. Imorgen skal jeg på senteret og jeg må prøve å unngå å gå innom bokhandleren... det spørs om jeg er så standhaftig!

  SvarSlett
 3. Deilig med nye bøker. Ser ut som du har gjort en bra fangst:)

  SvarSlett
 4. Jeg var i flere butikker for å kjøpe Stalins kyr, men boken var utsolgt overalt... I stedet sikret jeg meg Innsirkling2, Menneskefluene, Så rart og Moro-vers :)

  (Jeg som skulle ha is i magen og vente til bøkene ble billigere... Yeah right.)

  SvarSlett
 5. Fine bøker du har sikret deg! Dessuten har du klart å holde deg mer i skinnet enn meg. ;-) Jeg er i ferd med å gå fullstendig bananas ... i år også ... ;-)

  SvarSlett
 6. Jeg skal i butikken i morgen og er spent på hvordan det vil bli. Har forhåndsbestilt 5 ungdomsbøker, og hadde tenkt å la det bli med dem, men hvem vet. Fin fangst :)

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...