mandag 27. februar 2012

Mammutsalget 2012

Dette er det jeg har kjøpt under Mamuttsalget i dag :-)Jeg skulle kjøpe "Det usynlige fjellet" og "Mot nordavinden", og så ble "Stalins kyr" og "Melodi Grand Prix" litt for fristende... Skulle i tillegg kjøpe meg en håndarbeidsbok med diverse tips til jul, den var ikke inne på butikken, men den er bestilt til senere i uka. Og da er jeg fornøyd :-)

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med gode kjøp! Jeg måtte sikre meg noen bøker i dag jeg også! Herlig!!
  Ha en flott mandagsklem - med eller uten bøker! :-)

  SvarSlett
 2. Flotte innkjøp du har gjort, selv bestilte jeg 3 bøker på mammut som jeg fikk tilsendt her i helgen. Imorgen skal jeg på senteret og jeg må prøve å unngå å gå innom bokhandleren... det spørs om jeg er så standhaftig!

  SvarSlett
 3. Deilig med nye bøker. Ser ut som du har gjort en bra fangst:)

  SvarSlett
 4. Jeg var i flere butikker for å kjøpe Stalins kyr, men boken var utsolgt overalt... I stedet sikret jeg meg Innsirkling2, Menneskefluene, Så rart og Moro-vers :)

  (Jeg som skulle ha is i magen og vente til bøkene ble billigere... Yeah right.)

  SvarSlett
 5. Fine bøker du har sikret deg! Dessuten har du klart å holde deg mer i skinnet enn meg. ;-) Jeg er i ferd med å gå fullstendig bananas ... i år også ... ;-)

  SvarSlett
 6. Jeg skal i butikken i morgen og er spent på hvordan det vil bli. Har forhåndsbestilt 5 ungdomsbøker, og hadde tenkt å la det bli med dem, men hvem vet. Fin fangst :)

  SvarSlett

Bokhylle utfordring #1 2018

Hedda drar i gang en lesesirkel basert på bøker i bokhylla i år også. Jeg kommer til å delta om jeg har bøker som passer inni sjangeren, ...