torsdag 1. mars 2012

Oslo by night!

Byer om kvelden er noen av det fineste jeg vet, med lys fra høyhus, reklameskilt, og lyktestolper. Her er noen bilder jeg tok fra den nye gangbroen i Oslo, en tidlig kveld (jeg tør jeg ikke å gå sent om kvelden, siden jeg er mørkeredd).Dette er en gangbro, som jeg gikk fra Annette Thommessens plass i Schweigaards gate på nord siden av Oslo S, og over til Stasjonsallmenningens sydlige del. Dette har jeg lest på Wikipedia.
Og her ser vi en del av broen og Oslos Barcode, som er i ferd med å bli kult i mine øyne.
Her er broen fra Oslo S. Og det er forskjellige lys som kommer frem, og jeg vet ikke om lysene endrer seg hele tiden eller om lysene forandrer seg fordi en står et annet sted. Lysene blir lilla, blå, grønn og gul blant annet. Noen som vet?
Og da var ikke veien lang til Operahuset, som jeg aldri har sett etter mørkets frembrudd, og Operahuset vårt er veldig fint så vel om dagen som om kvelden.
Og her er Danskebåten (Gøy på vannet). Mettemor, husker du hvor gøy det var? :-)

5 kommentarer:

 1. Så flotte bilder! Og bildene av brua er riktig så kreative! ;-)

  SvarSlett
 2. Veldig gode bilder, Gro. Artig å se hvordan bildet forandrer seg med ulike vinkler. Jeg blir gjerne med på en foto-oppdagelsestur med deg.
  Berit

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig kommentarer, det er fint å være på foto-safari i Oslo, for det er ganske stilig (og litt rotete) i Bjørvika og bedre skal det bli :-)

  Og Berit, jeg er med på foto-tur, når det skulle være :-)

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...