torsdag 3. mai 2012

Postkort fra Lillebjørn

Jeg har vært på Oslo Nye Teater og sett "Postkort fra Lillebjørn" og så fin en opplevelse det var!! 
Det var en musikal med sanger av Lillebjørn Nilsen og han er en Oslo-mann, ingen tvil om det. Mange av de fineste sangene hans var med, og noen av mine favoritt sanger er "Alexander Kiellands Plass" og "Stilleste gutt på sovesal 1", de var med.
Mange ukjente sangere og skuespillere, foruten Unni Wilhelmsen og Elisabeth Carew, men det var et godt crew og den unge gitargutten på 14 år var aldeles strålende. Litt over 2 timer i Lillebjørn Nilsens musikalske univers fløy avsted.
Jeg har lånt bilder fra Oslo Nye Teater.

6 kommentarer:

 1. Det høres ut som du har hatt det veldig fint i kveld! Jeg liker også veldig godt Lillebjørn Nilsens kjente og kjære viser, så jeg skjønner hva du mener.Morsomt med teateranmeldelser også! ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Lillebjørn Nilsen har mange fine og vakre viser, og når de blir tolket av andre, så oppdager en så mye mer ved en sang syns jeg. Det var et veldig fint stykke :-)

   Slett
 2. Enig med deg; det var en strålende fin aften på tredje rad!
  :-) Berit

  SvarSlett
  Svar
  1. Jaha, og så fine plasser også vet du Berit :-)

   Slett
 3. Hørtes jo koselig og gøy ut:) Alt for lenge siden jeg var på teater, det må jeg gjøre noe med snart:) Ha en fin helg:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er veldig gøy å gå på teater når en først kommer seg ut :-)

   Ha en fin helg du også :-)

   Slett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...