Et rike for sultne sjeler av Lorraine López

Denne boken fikk jeg av snilleste Elin på vårt siste bokbloggtreffmøte, og jeg gledet meg til å lese den. Tittelen er fin, omslaget nydelig og det virket som en lett og morsom sommerbok.

Jeg har brukt tid på å bli ferdig med denne. Det er ikke bare på grunn av mye jobb under flyttingen, men også fordi handlingen ikke var noe særlig bra.

Bokens hovedperson er Marina, en singel lærer i 30-årene. Hun leier et hus hvor diverse personer i hennes nærmeste familie og nabolag søker til når de har det vanskelig. Her er det en kvinne som blir mishandlet av sin mann, en alkoholisert kvinne, en mann som ikke greier å finne seg jobb osv.

Marina ønsker at disse menneskene skal få komme til hektene og gjenoppta sine liv mens de bor hos henne, men i stedet snylter de på henne og hun kaster dem ut.

Denne boken engasjerte ikke nok til at jeg fant noen dypere mening med den. Jeg syntes også at språket var litt dårlig, som gjorde at lesingen gikk litt tregt. Kasiopeiia har også lest boken, uten å bli super-engasjert.

Bildet har jeg lånt fra Juritzen Forlag.

Boken: fått av Elin.

Kommentarer

  1. Å nei så dumt....denne boken så i det minste veldig fin ut. Men etter din omtale er nok dette en bok jeg vil styre greit unna. Ha en fortsatt fin fredag!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja Karete, styr unna denne, det er altfor mange andre fine bøker til å bruke tid på denne historien. God helg :-)

      Slett
  2. Hei. Håper dgene er roligere på jobb nå i hvert fall:) Ærlig omtale! Jeg kommer nok ikke til å lese denne. Vibeke

    SvarSlett
    Svar
    1. Vibeke, jeg har det hektisk på jobb, men det er fordi jeg rydder opp i det som har blitt lagt til side :-)

      Slett
  3. Æsj! Så kjedelig når bøkene ikke svarer til forventningene! Høres ikke ut som noen bok for meg :) Håper neste bok blir bedre!

    SvarSlett
    Svar
    1. Bokofilia, neste bok er allerede bedre! Det er "Indias datter", lettlest men en god historie :-)

      Slett
  4. Omslaget var fint - og det er tydeligvis bare det ved en bok noen ganger ; )

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja Dez, noen ganger er det kun omslaget som er fint! :-)

      Slett
  5. Åh,denna hadde jeg trodd var så fin, omslaget er jo nydelig, både det norske her og det engelske coveret. Men nå har jeg lest to omtaler av denne og ingen av dere har likt den noe særlig,så jeg tror jeg styrer unna denne. Ha en god helg:-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja omslaget er nydelig!! Så jeg kan anbefale deg å se på boken, men les heller andre som frister i bokhylla di, for denne er ikke noe å rope hurra for... :-)

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Kniv av Jo Nesbø

Arbeidsnever av Jan Kristoffer Dale

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri