Trenger bokhyller, nå:)

Jeg gleder meg til å få nett-tilgang, til å få vaskemaskin, noe bedre enn feltseng å sove på blant annet i min nye leilighet - men aller mest ønsker jeg meg bokhyller, de står nå bare stablet oppover veggene:) Må vel ta meg en tur til IKEA snart, tenker jeg.

Kommentarer

  1. Her var det mange fine bøker :-) Det er bra at du har prioriteringene klare; først hyller, så seng -en ekte bokelsker med andre ord:-D

    SvarSlett
    Svar
    1. He-he, jeg har prioriteringene i riktig rekkefølge selvsagt :-) Blir hyggelig å invitere deg på kaffe og leilighets visning Silje.

      Slett
  2. Billy bokhyller fra IKEA rekommanderes! Jeg har med glassdører. Helt supert! Til en overkommelig pris også!

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg tar med med meg rådet Rose-Marie, men tror jeg hopper over glassdører..., men jeg må se først, jeg må ta en tur til IKEA snart :-)

      Slett
  3. From the W to the O to the W! WOW! *sikle*

    SvarSlett
  4. *Myser* Ser urovekkende mange bøker som jeg selv har :D - Men er det Kryssordboken jeg skimter?

    SvarSlett
    Svar
    1. Da har vi god boksmak Ellikken...:-) Og ja, det er Kryssordboken, i ett anfall av å bli flinkere til å løse kryssord, men det ble kjedelig gitt... :-)

      Slett
  5. Kjære Gro! Håper det er roligere på jobb denne uka:) Er det alfabetiserte bøker jeg ser på bildet? :) Når du kjøper bokhyller er det lurt å kjøpe nok! Jeg har allerede fullt!!! Og jeg som nettopp har kjøpt. Er ikke plass til mere nå....Kanskje gi bort:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Vibeke, det blir roligere fra og med nå :-) Bøkene er ikke alfabetisert, kun tatt ut av esker og stablet..., måtte ha bort noen esker skjønner du :-)

      Slett
  6. Åååhh... Flott bilde! - jeg får vondt i Visakortet mitt nå, kjenner jeg ;-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk! Visakortet mitt har det også vondt om dagen, det er ikke sommertemperaturen i Oslo som gjør at det har det varmt i alle fall... :-)

      Slett
  7. Svar
    1. Takk Beathe, får poste noen bilder når hyllene er på plass også :-)

      Slett
  8. Oh my! Her trengs en tur til ikea, eller hvorsomhelst som selger bokhyller egentlig :p

    SvarSlett
  9. *Misunnelig* Gleder meg til å se "etter"-bildet av de nye bokhyllene dine:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Nye bokhyller-bilder kommer litt senere i sommer :-)

      Slett
  10. Så flott stabler!:) Herlig med nye bokhylle i hus, men ser at de kommer til å bli ganske raskt fylt opp igjen, hehe:) Morsomt å stable inn da å se hva man har:)Kos deg i ny leiligheten!:)

    SvarSlett
    Svar
    1. He-he, ja Gråbekka hyllene kommer til å fylles relativt fort, det er jeg sikker på, men det blir fint å få de i system :-)

      Slett
  11. Du trenger ikke kunst, du, som har så mange flotte bøker å dekorere med. Dette blir bra! Lykke til med montering av bokhyller. :-) Berit

    SvarSlett
    Svar
    1. Trenger litt kunst også Berit, men det blir greit å stable alle bøkene. Og det er jo ikke rart at det var tungt å flytte... :-)

      Slett
  12. Hjelp, jeg får hjertebank av å se så mange bøker på en gang! For et vakkert syn. Jeg kjenner igjen mange av bokryggene, så det er nok en del overlapp med min samling også. Si fra hvis du trenger hjelp til å skru hyller; som du sikkert skjønte av leiligheten min har jeg laaang erfaring med Billy;-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det er et vakkert syn, men det skal bli bedre Line, når jeg får hyller :-) Og jeg har vært medlem av Bokklubben i mange år, så derfor har vi nok en del av de samme bøkene ja. står jeg fast på hylleskruing, så kontakter jeg deg, jeg har sett beviset på at du kan skru de sammen :-)

      Slett
  13. Se der ja! Sånn skal det være!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ikke sant Knirk, men tror det du var tungt å bære eller?? :-D

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Kniv av Jo Nesbø

Arbeidsnever av Jan Kristoffer Dale

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri