lørdag 18. august 2012

Instagram

Jeg har oppdaget Instagram:) Har hatt konto der en stund, men først den siste uka har jeg virkelig benyttet meg av det. Er det flere av dere som er der? Mitt navn er "groskro" så hvis dere gir et tegn fra dere, så kommer jeg til å følge dere:)

10 kommentarer:

 1. Jeg har også instagram uten at jeg helt skjønner hvordan greia virker....jeg har tydeligvis også pinterest....? Dersom jeg finner ut av det skal jeg følge deg :-) Jeg har fått noen forespørsler selv, men da jeg ikke helt hvilke bilder jeg deler tør jeg liksom ikke si ja til noen :9 Men det blir kjempefine bilder da :)Det av traktoregga likte jeg best.

  SvarSlett
  Svar
  1. Traktoregga var kul, enig i det Karete :-) Men Instagram er artig - det må jeg si :-)

   Slett
 2. SVELE!!!!!!!!!!! *siklesavne*

  SvarSlett
  Svar
  1. Svele med brunost, det er Nordmøre og ferje det Ellikken :-)

   Slett
 3. Moro med instagram..., mitt navn er olava777

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg følger deg Synnøve Olava :-)

   Slett
 4. Svar
  1. Hadde ikke jeg visst heller Knirk, før jeg fikk opplæring av ei på jobb og da ble jeg hekta. Men det er en foto-blogg app på Iphone :-)

   Slett
 5. Jeg har nettopp fått det selv. Det henger sammen med at jeg ikke fikk meg smarttelefon før forrige uke. Jeg heter romvesen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Da skal jeg sjekke ut romvesen og legge deg til :-)

   Slett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...