mandag 24. september 2012

Arne & Carlos lue, denne gang lang :-)

Nå har jeg fått litt ånden over meg, og har strikket min andre lue i høst. Samme mottaker, samme mønster, men denne gangen 18 rapporter, istedet for 8 slik at lua ble lang.
Denne gang i mosegrønt og koksgrå, fin kombinasjon.
Og mottaker ble fornøyd, den er varm og god, og det er jo i ferd med å bli litt kaldt i Oslo nå, så da er det godt å være forberedt.
Også denne en Arne og Carlos lue, de er helt geniale :-)

6 kommentarer:

 1. Den lua var kjempefin! Er den hentet fra boka til Arne og Carlos eller ligger oppskriften tilgjengelig på nettet? Er periodestrikker selv, og dette så interessant ut. Likte den andre lua du lagde også. Husker jeg la merke til den nydelige blåfargen i den :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Bokofilia, denne er hentet fra et hefte jeg kjøpte på Husfliden, tror du må dit for å finne oppskriften. I heftet er det 12 oppskrifter på lue, alle med 96 masker. Kult skjønner du :-)

   Slett
 2. Ja det var lua si det! Minstemann hos oss tok frivillig på seg lue i dag morges, så det er riktig årstid. Veldig fin ble den.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Knirk, lua ble veldig fin!! Og ja, det er i ferd med å bli veldig kaldt, så det er kjekt med nye luer :-)

   Slett

Bokhylle utfordring #1 2018

Hedda drar i gang en lesesirkel basert på bøker i bokhylla i år også. Jeg kommer til å delta om jeg har bøker som passer inni sjangeren, ...