lørdag 24. november 2012

Om en måned...

Om en måned ringes julen inn i disse tider, og synes ikke det er lenge siden det var jul..., og jeg er da ikke så gammel, men tiden går veldig fort. Jeg gleder meg til å handle inn julegaver, pakke de inn, spise mandariner og alt det andre som har med jula å gjøre. Men jeg synes november har vært tung og gleder meg kanskje aller mest til at sola snur og at det skal gå mot lysere tider. Hvis ikke vinteren setter skikkelig inn med 10 minus, klar og blå himmel, mye snø og fine skiløyper, for det kan jeg like :)

Og så skal jeg finne ut hvilke bøker jeg ønsker meg, for det er en del. Blant annet den siste til både Camilla Läckberg og Unni Lindell. Og så leser jeg diverse fine anmeldelser av fine blogger som gjør at jeg ønsker meg den siste til Ingvar Ambjørnsen og Heidi Linde.

3 kommentarer:

 1. Jeg synes også tida går veldig fort. For meg føles det som det bare er noen måneder siden sist jul og så plutselig er julen her snart igjen:)

  SvarSlett
 2. Enig med deg i at solsnu er noe å se fram til. Ikke lenge igjen nå. Her i Kristiansund har vi faktisk enda en "happening" å se fram til. Vi kan kjøre til fastlandet uten å betale bompenger 1. desember. Da er Krifastbommen historie. Da blir det flaggheising og festivitas på disse trakter :) :) :)

  Jeg leser nordnorsk krim for tiden. Nærmere bestemt fra Bodø og Landegode .................

  SvarSlett
  Svar
  1. Oj, er det sant at det er slutt med Krifastbommen. Da skjønner jeg at det blir fest :-) Jeg har også pleid å betale ganske mye til Krifast på vei til Kr.Sund, så det skal bli fint å slippe det nå, 20 år etter at veien ble åpnet.

   Slett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...