tirsdag 28. mai 2013

Is-slottet av Tarjei VesaasJeg ble som jeg skrev i forrige bloggpost veldig inspirert av tre medbloggere til å plukke frem en bok jeg har hatt stående i bokhylla i over ti år. Og for en leseropplevelse det var! Tarjei Vesaas "Is-slottet" er en fantatisk bok.

Bokens hovedpersoner er 11-årige Siss som er populær på skolen og i klassen sin og Unn som er ny på skolen og i klassen. Jentene møtes en kveld og Siss løper hjem nærmest redd. Dagen etter dukker ikke Unn opp på skolen, hun har gått seg vill i Is-slottet og fryser i hjel.

Jeg kunne ha fortalt mye mer om handling og hva jeg syntes om den jeg henviser alle som vil lese en fantastisk bok om å lese Ellikkens omtale. Blir du ikke fristet til å lese boken da, så skjønner jeg ingenting.

Så takk til Tarjei Vesaas som skrev boken, Bokkklubben som solgte boken og Ellikken som anbefalte den så varmt. Mai Lene og Rose-Marie skal også ha en takk for å ha dyttet meg i gang med boken.

2 kommentarer:

  1. Et virituelt smellkyss til deg! :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk :) Skulle bare mangle at du ikke fikk skryt vet du :)

      Slett

Bokhylle utfordring #1 2018

Hedda drar i gang en lesesirkel basert på bøker i bokhylla i år også. Jeg kommer til å delta om jeg har bøker som passer inni sjangeren, ...