søndag 21. juli 2013

Biografi lesesirkelen

Moshonista er SJEFEN for lesesirkelen "Biografier". Jeg hadde tenkt å sluntre unna i august, siden jeg er med på Lines lesesirkel, men det var ikke god nok unnskyldning for Moshonista.
Hun syntes at slik kan en ikke bare gjøre og det var nesten som hun truet med spanskrør. I tillegg fikk jeg velge en valgfri bok fordi jeg ble trukket ut blant deltakerne sist gang. Dermed følte jeg presset og jeg lette etter biografier av forfattere på Bokklubbens sider i går kveld, som E-bok format, i går. Og vips så kjøpte jeg denne boken, hvor Odd Børretzen deler historier fra sitt lange liv.

Derfor Moshonista er jeg med igjen :) 

4 kommentarer:

 1. Hehe, Moshonista kan være veldig streng når hun er i spanskrørhjørnet, og da er det bare å adlyde. Takk for sist, Gro, og lykke til med lesesirkelbøkene:-)

  SvarSlett
 2. Ja, jeg har veldig respekt for Moshonista, man tuller ikke med lesesirkelen hennes altså :)

  Takk for sist Line, det var veldig hyggelig :)

  SvarSlett
 3. Music!
  Det er det jeg alltid har sagt, man kommer lengst med bambustrusler og hardbackgaver. Jeg er veldig glad for at du tok til vettet og kjøpte deg ny bok. Jeg er også glad i Odd Børretzen og for at Line endelig har dukket opp på internettet igjen.
  En god sommerdag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg så for meg straffen på Bokbloggertreffet, dvs en lurvete utgave av Tommy Lee, i tillegg til spanskerøret. Så da tok jeg meg sammen og kjøpte en bok. Foreløpig liker jeg den godt. Der er mer en samtalebok enn en biografi, men små historier om livet til Børretzen dukker opp.

   Jepp, det er godt Line er på nettet igjen :-)

   Ha fin sommerdag du også :)

   Slett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...