torsdag 25. juli 2013

Gleder ved å være bokblogger

Det å være en bokblogger er veldig stas. Egentlig drev jeg litt med alt da jeg begynte med blogging, men nå handler det mest om bøker. Mye av grunnen er fordi jeg er i komiteen for Bokbloggertreffet, og vi hadde et mini-sommertreff møte hos Line sist fredag. Der ble det spist, drukket, skravlet og flirt, i det hele tatt en fin inngang til helgen.
I tillegg til nevnte Line som inviterte, så var også Rose-Marie og Elin der. Og jeg kom hjem med to bøker. Rose-Marie gav meg "Øyer i hjertet" og det passer godt når jeg snart skal på ferie til Kreta. Og med Elin fikk jeg "Frost i mai", en bok som kommer ut senere. Det var nesten som julaften :)Siden det er ferietid så hadde ikke Lise og Silje mulighet til å stille denne gangen.

De fem nevnte damene i denne komiteen ville jeg ikke ha møtt om jeg ikke var bokblogger, eller boknerd som Elin sa til oss i en mail. En heders-betegnelse vil jeg si. Men dere, dette er viktig:  
  
Nå er det litt under to måneder til Bokbloggertreffet og vi i komiteen håper så mange som mulig har lyst til å komme. Mange har meldt seg på, men det er plass til enda flere og det er så fint å treffe andre bokbloggere. Jeg synes bokbloggingen ble enda morsommere etter bokbloggertreffet i fjor, da en kunne sette ansikt til de forskjellige bloggene. Så har du lyst og anledning, meld deg på til Silje, det er ingen grunn til å nøle :) 

11 kommentarer:

 1. Svar
  1. Og så gleder jeg meg selvfølgelig masse til treff! Det er så gøy og inspirerende!

   Slett
  2. Ja, det skal bli så artig Silje. Klem fra varme Oslo, her er det bra vær om dagen .)

   Slett
 2. Det er mye bra med å være bokblogger, men alle de flotte menneskene jeg har truffet gjennom bloggingen står øverst på listen min! Jeg gleder meg veldig til treff, og JA folk må melde seg på:-)

  SvarSlett
 3. Jeg tror jeg har kommet hjem med nye bøker fra treffene våre hver eneste gang. Snille Rose - Marie som hadde kjøpt med overraskelser! Blir alltid inspirert av å være sammen med andre bokelskere, og gleder meg vilt til treffet og bokfestivalen. Den helgen blir et av høydepunktene i høst!

  SvarSlett
 4. Jepp, denne helgen blir et høydepunkt i høst og jeg gleder meg. Og enig med dere, det er så mange fine folk en treffer gjennom bokbloggingen og en blir så inspirert :)

  SvarSlett
 5. Gleder meg til å se programmet, flinke damer! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kommer etter ferien når alle er på plass igjen :)

   Slett
 6. Jeg gleder meg masse til å se dere alle igjen! Det høres virkelig ut som dere har det hyggelig på planleggingsmøtene, og det er bra :)

  Bokglede er å få lov til å være en del av det fine bokbloggsamfunnet og å få skravle om noe man brenner for med andre likesinnede.

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi har det superhyggelig på komitémøtene, noen ganger så prater vi så mye om andre ting at vi MÅ spore innpå bloggtreffet igjen :)

   Det å være en del av bokbloggersamfunnet er veldig hyggelig. Det er så mange fine bokbloggere og det blir trivelig å se dere igjen i september. Tror det blir minst like hyggelig i år som i fjor, for nå "kjenner" vi hverandre :)

   Slett
  2. Det tror jeg er bra for oss andre, at dere hygger dere på møtene, treffet blir bare så mye bedre :)

   Slett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...