Neste lesesirkel bok - Drep ikke en sangfugl

Dette er neste lesesirkel-bok for min del, for denne gangen deltar jeg i Lines lesesirkel.
Jeg deltar fordi jeg har prøvd å lese denne boken før, men klarte ikke å fullføre den, men nå skal jeg lese denne klassikeren ferdig. Har over en måned på meg, så det må jeg vel klare? :) Og i tillegg gleder jeg meg til å lese hva andre mener om boken også.

Kommentarer

  1. Denne skal jeg også være med på :) Gleder meg :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, og alle de som sier "denne boken elsker jeg" gjør ikke forventningene til boken mindre :)

      Slett
  2. Jeg har også lest denne boka i ferien for å være sikker på å komme i mål til lesesirkeldatoen, og, for å bruke klisjeen, jeg elsket den! :) Jeg leste boka i engelsk utgave. Jeg likte veldig godt språket og måten historien blir fortalt på.

    SvarSlett
    Svar
    1. Så godt å høre Anne, foreløpig fenger ikke boken meg, men jeg har ikke kommet så langt altså. Men denne gangen vil jeg lese den ferdig, ikke bare legge den fra meg :)

      Slett
  3. Jeg er sent ute i min egen lesesirkel (som vanlig) og må lese en annen lesesirkelbok før jeg kan begynne på denne. Men jeg gleder meg, siden så mange synes den er fantastisk. Vi kommer nok i mål til slutt, vi må bare ikke gi oss:-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg vet ikke om jeg blir ferdig, boken griper meg ikke helt, i hvertfall ikke enda. Men alle elsker den, så noe må det være :)

      Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Kniv av Jo Nesbø

Arbeidsnever av Jan Kristoffer Dale

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri