Oppsummering 2013

Nå som det har blitt 2014, så må jeg komme med en liten oppsummering, basert på Anettes oppsett for noen år siden. Bildet er fra bygda jeg kommer fra, tatt 2 juledag, da jeg kom hjem fra gåturen med Mettemor.
Årets beste:
Fugletribunalet av Agnes Ravatn. Historien om NRK-kjendisen Allis som blir hushjelpen til Sigurd tar tak i det og slipper ikke før du har lest ferdig. En nydelig historie og et nydelig språk.
Årets dårligste:
På ferie med pappa av Dora Heldt. Dette var sørgelige greier. Dårlig dialog og klisjeer på løpende bånd, det var traurige greier altså
Årets skuffelse: 
En kamp om frihet Aung San Suu Kyi en biografi av Jesper Bengtsson. Skuffelse fordi jeg ikke fikk vite mer om Aung San Suu Kyi, men mest om partiet. 
Årets overraskelse:
Odinsbarn av Siri Pettersen. Rett og slett fordi jeg leste en fantasybok, den første siden Ringenes Herre og jeg likte den. Gleder meg til bok nummer to, jeg vil vite hvordan det går med Hirka.
En rask liten oppsummering, leste like mange bøker i 2013 som i 2012 og det er jeg fornøyd med, mer enn 2 bøker pr. måned er bra, jeg leser ikke så raskt som mange andre bloggere :) 

Kommentarer

 1. Godt nyttår til deg, og takk for fin oppdatering! Det viktigste er ikke antall bøker, mener jeg, men at leseopplevelsen er god :)

  SvarSlett
 2. Godt nyttår,Gro! Fugletribunalet kom veldig høyt opp hos meg også,og blir nok en av bøkene jeg kommer til å nominere til prisen. Odinsbarn gleder jeg meg til å fortsette på. Ser frem til å følge deg videre i 2014.

  SvarSlett
 3. Godt nytt år! Det er opp og nedturer med bøker, som i livet ellers. Forhåpentligvis klarer man å sikte seg inn på enda flere oppturer i bokåret 2014. Det er for lite tid til å lese dårlige bøker!

  SvarSlett
 4. Ananasbrus...!!!!! *smatte* God jul, Gro, og så lover jeg å holde meg langt unna "På ferie med pappa" :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. JAAA! Tenk hvor ille den leseopplevelsen hadde vært uten Oskar Sylte!! Jammen godt vi alltid kan stole på ham ;o)
   Håper du får et friskt nyttår!

   Slett
  2. He-he, ja Oskar Sylte kan vi virkelig stole på :)

   Slett
 5. Godt nytt år Gro! Koselig oppsummering :) Jeg leser heller ikke fantasy (bortsett fra Ringenes herre) så kanskje jeg skal prøve meg på Odins barn jeg også? Gleder meg til å følge deg videre :)

  SvarSlett
 6. Godt nyttår, Gro :) Fugletribunalet er det mange som liker. Gleder meg til å lese den med tiden.

  SvarSlett
 7. Godt nytt år, Gro :-). Jeg tror Fugletribunalet er en av de beste norske bøkene jeg leste i fjor, også. Vi ses snart! Klem

  SvarSlett
 8. Godt nytt år Gro! Her var det mye fint. Jeg har ikke lest Ravatn, men håper å gjøre det hvis den kommer på Shortlisten for den sier mange så mye fint om.

  SvarSlett
 9. Fugletribunalet får nok ikke noe nominering fra meg, men det kommer seg nok på shortlista likevel. Det vakreste med boka er navnet til forfatteren. Ravatn klinger så fint. Ellers er jeg enig med Anne om at leseropplevelsene er bedre enn antallet og det er den eneste tanken jeg skal ha i hodet når jeg summerer og planlegger selv.
  Godt Nyttår Gro!

  SvarSlett
 10. Godt nytt år til deg! Jeg gleder meg også til å lese fortsettelsen til Odinsbarn :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Djevelens yngel av Myriam H. Bjerkli

Arbeidsnever av Jan Kristoffer Dale

Sinne av Ann Helen Kolås Ingebrigtsen