Bokbloggertreffet 2014

I går ,13.september, var det nok en gang Bokbloggertreff. I år møttes vi hos Aschehoug, i deres kantine, og 40 bloggere var samlet. Line, Elin, Lise, Silje, Rose-Marie og jeg dannet en komite på vårparten 2012 for å arrangere Bokbloggertreff under Oslo Bokfestival og dette har nå blitt en årviss tradisjon.
I år som i de to andre årene hadde vi bokbord, men denne gangen var det bloggerne selv som sto for det. Vi tok med bøker som vi hadde lest, eller visste aldri kom til å bli lest og la på bordet. Det ble en fin samling av bøker og alle fant noe de ville ha.
Årets bokbord var bøker som bloggerne selv hadde med. Og det ble et stort bokbord, med mange foskjellige bøker så alle fant noe de ville ha.
Jeg fikk med meg to bøker, som faktisk flere har kommentert er gode så det blir fint å lese. I tillegg tok jeg med meg en bok av Alice Hoffmann som Ingalill presset på meg, da jeg presset på henne en av "mine" bøker.
Så var det utdelingen av Bokbloggerprisen 2013. To kategorier og to vinnere. I klassen årets roman vant Agnes Ravatn for "Fugletribunalet" og i åpen klasse vant Ruth Lillegraven for diktsamlingen "Urd". 
Og nettopp Bokbloggerprisen var en opptur under årets treff. Vi bobodet 4 av forfatterne, de fire som kom, og alle fikk blomster. I tillegg fikk vinnerne en bok med alle omtalene som bloggerne har skrevet om boka deres. Og det virket som om forfatterne selv koste seg under arrangementet og satte pris på alle oppmerksomheten som deres bok hadde fått.

Og nå gleder jeg meg til neste år. Det blir nye nominasjoner, nye samlesinger og avstemninger og vinnere til Bokbloggerprisen. Og ikke minst vi bloggerne får møtes til en ny sosial happening!

Kommentarer

 1. Yay til gjensidig utpressing.
  Det neste nå blir gjensidig presslesing, eller enda bedre
  , hvis du løper under timen på lørdag, skal jeg lese asap, hvis ikke, må du lese både Hoffman og trippeldose med alternative raringer.

  Takk for nok et fantastisk treff!

  SvarSlett
  Svar
  1. Presslesing er jeg ikke med på :) Kommer jeg ikke under timen så skal jeg lese Hoffmann snarest, men ikke trippeldose, jeg slet med å finne en bok og det har jeg altså gjort :) Men boka som du ble presset til å ta er god og interessant!

   Takk det ble ett bra treff og det var moro å snakke med deg og se deg igjen :)

   Slett
  2. Varsleren er lagt laglig til og ligger der og frister meg Grisham sammenlikninger. Nå er det lenge siden jeg leste ei god Grisham, så dette er sikkert akkurat hva jeg trenger. Er det ikke egentlig 'alternativt' å være varsler?

   (tenkte vel du kom til å nekte på trippeldose alternativt, jeg er fremdeles ikke sikker på at det finnes så mange alternativ-biografier på markedet. Svært, svært glad for at du har funnet bok - da blir vi ihvertfall 3 - for Anita har et helt rom med synske/medium-bioer - og slipper ikke unna)

   Slett
  3. Jeg gleder meg til å høre hva du sier om Varsleren. Men John Grisham er bare oppdiktet, dette er virkelig!! Jeg vil ikke si at dette er en alternativ bok, for hun Bahr er helt vanlig jurist, bare turte å si i fra om noe ulovlig.

   He-he, takk lov for Anita slik at jeg ikke blir presset til å lese tre alternativ-bøker. Jeg kan lese to biografier om sport, men det er bare fordi det er den morsomste kategorien.

   :)

   Slett
 2. Svar
  1. Det ble et fint bloggtreff, Elida! Fint å se deg igjen :)

   Slett
 3. Flott innlegg Gro.:) Og takk for sist og den flotte jobben dere har gjort med å arrangere treffet. Jeg skal også lage et lite innlegg, og linker da til deg og Rose-Marie og andre som eventuelt skriver.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk og takk Anita! Fint å se deg igjen også, og det var så mange blide og glade bloggansikter, det er så stas :)

   Slett
 4. Åpne sår er skikkelig god. Flynn er en av mine krimfavoritter.

  SvarSlett
  Svar
  1. Da gleder jeg meg til å lese Elin! :)

   Slett
 5. Før Bokbloggertreffet neste år skal jeg feriere to uker på Nordmøre, rett i forkant, for å være i stand til å prate i nærheten av deg. Haha!

  Hyggelig å se at "min" bok fikk et godt nytt hjem :)

  SvarSlett
  Svar
  1. He-he, ja det syns jeg du skal gjøre Ellikken - og så drar vi til med de aller bredeste ordene som finnes :)

   "Din" bok (antar det er "Åpne sør" for Aina Basso-boken var Mari si) har fått en godt hjem altså. Jeg har satt den i bokhylla, men den skal leses etterhvert! :)

   Slett
 6. Takk for sist !:) Dere gjorde jo bare en fantastisk jobb alle sammen, så der må jeg takke deg en masse! Ble jo et fantastisk bra treff og prisutdelingen virket det jo som dere hadde gjort allerede mange ganger fra før av:) Inn i elden har jeg enda ikke knotet meg til å lese, ikke dum bok å ha fått fra bordet da:) Ha en fin tirsdag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for sist og takk for fine ord Isabella :) Det ble et veldig bra bloggtreff og det er jo takket være alle dere hyggelige bloggerne. Jeg syns det er så morsomt å møtes, så dette må vi bare fortsette med til neste år også.

   :)

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Arbeidsnever av Jan Kristoffer Dale

Kniv av Jo Nesbø

Setesdalsmønster på tovet sitteunderlag