Fordi jeg er gammel nok av Gunhild Corwin

Denne boken fikk jeg med jobben, og da må jeg selvsagt lese den. Jeg har tidligere lest om "Idans dans" hvor hun beskriver de 14 månedene som hennes yngste datter kjempet mot leukemi og tapte. Den boken er så sørgelig og veldig god at jeg gledet meg til å lese denne boken "Fordi jeg er gammel nok".

Og la meg si det med en gang, Gunhild Corwin skriver lettlest, godt og morsomt. Så sånn sett er det ikke noe galt med boken, men jeg tror jeg er i feil målgruppe. 

Det Corwin skriver om er mye om tanker over det å vippe 60 og tanker som kommer til henne. Og hun byr voldsomt på seg selv. Hun skriver om hetetokter, og hva hun tenker når en buss-sjåfør spør om hun skal ha honnør billett osv. Men på mange måter er det en hyllest til hennes mor også. Boken starter med at hun får beskjeden om at hennes mor er død, og avslutter med når hun og lillebroren ser den døde moren på sykehjemmet. Og innimellom på den 200 sidene er de forskjellige observasjonene om livet og verden nå og da moren vokste opp.

Så for de som er over 55 år tror jeg denne boken passer helt strålende for meg ble det en bok som jeg leste fort, men også vil glemme fort.

Kommentarer

 1. Svar
  1. Nei Anita, denne passer ikke for deg heller :)

   Slett
 2. Har sett denne boken noen ganger, så takk til deg for at du har lest og skrevet så fint om den. Jeg har en greie med bøker hvor forfatteren selv er involvert for tiden, så jeg tror ikke denne boken passer meg for tiden :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er jeg enig i Tine, det er mange som bruker seg selv i romaner og ikke bare biografier. Det kan fort bli for mye av det :)

   Slett
 3. Det er greit å vite hvilke bøker man trygt kan styre unna også!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke sant Beathe, greit å vite det når det skal prioriteres til siste innspurt før BBP15 :)

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Kjære søster av Alf Kjetil Walgermo

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Anne Karin Elstad et portrett (som hennes dager var) av Hilde Hagerup