onsdag 25. mars 2009

Vesker og pannebånd

For noen år siden strikket jeg en del vesker i Eskimo-garn som jeg tovet. Og denne strikket jeg til meg selv, selvsagt var den grønn. Strikket flere andre til venninner i fargene lilla, sort og blå og de ble veldig fine! Men så fant jeg en oppskrift på en ny veske i Tynn Alpakka garn. Satte i gang og strikket og tovet, denne gangen dristet jeg meg til å strikke en i lilla farge. Liker den veldig godt, men den er litt liten nå jeg skal drasse med meg alt mulig...:-)
Kjøpte litt for mye garn den gangen som jeg ikke leverte inn igjen som nå er blitt et pannebånd etter Calorimetry-oppskriften. Tror den blir god å ha på seg nå, for i dag var det surt i Oslo!

Slik ser den ut når jeg setter på knappen! :-)

5 kommentarer:

 1. Å! Fint pannebånd. Kanskje jeg skulle strikket et, rett og slett. Deler du oppskriften?

  SvarSlett
 2. Deler oppskriften, men jeg har både garn som ble igjen og en knapp så jeg kan strikke et til deg, hvis det er greit for deg med denne fargen? Du bor jo i Trondheim og jeg Oslo, da gjør det ikke noe om de er lik??..:-)

  SvarSlett
 3. Ja! Du er så snill. Og det er jo definitivt "min" farge. :-D

  SvarSlett
 4. Pannebåndet er kjempetøft! Jeg tok det i bruk med en gang, jeg.

  SvarSlett
 5. hei, kan du være så snill å dele oppskriften? thereseholte@gmail.com

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...