torsdag 30. april 2009

Favorittsko:-)

Er de ikke fine? Har hatt så lyst på slike sko lenge, og endelig ble de kjøpt! :-)

Disse Pumaskoene kjøpte jeg for flere år siden, og er nå klar for å byttes ut synes jeg. jeg kan ikke kaste de riktig enda, er litt for glad i de til det, men de har sett sine beste dager:-)

5 kommentarer:

 1. Kjempefine! Er du glad i lillatoner? Synes jeg ser et mønster her med disse skoene, hexagontøflene, bølgeteppet, grytekluter, og oldemorsrutene. Teppet ditt med oldemorsruter er forresten et av de fineste jeg har sett - fantastiske farger!!

  SvarSlett
 2. Hei, vennen! Legger igjen kommentar i bloggen din for første gang. Har tenkt på deg i flere dager og tenkt at jeg MÅ få ringt, men så kommer noe i veien og plutselig er det blitt for seint... Må prøve å få ringt deg i løpet av helga. Savner deg vettu.

  Så flotte converse sko!!!!!!! Kjenner de fikk jeg skikkelig lyst på (men jeg får nøye meg med de to parene jeg har så lenge) ;)

  Klem, Tonje :)

  SvarSlett
 3. Stina Ballerina: jeg er veldig glad i lilla, den og grønt er favorittfargen, men lilla liker jeg bedre og bedre faktisk :-) Takk for hyggelig kommentar om oldemors-teppet også. Jeg liker det veldig godt :-)

  SvarSlett
 4. Ah! Knallkule sko! Skikkelige gladsko. Selv har jeg kjøpt et par Kawasaki sneakers. Se her: http://www.lillevinkelsko.no/kawasaki-23basic40-roed-p-1833.html
  Mine er i sterk rosa.

  SvarSlett
 5. Mettemor: Det er kule, gode og passer meg som er ei glad-jente! :-D Fine sko du har kjøpt deg også!! Da blir vi fine på tur til Stockholm vet du:-)

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...