torsdag 30. april 2009

Favorittsko:-)

Er de ikke fine? Har hatt så lyst på slike sko lenge, og endelig ble de kjøpt! :-)

Disse Pumaskoene kjøpte jeg for flere år siden, og er nå klar for å byttes ut synes jeg. jeg kan ikke kaste de riktig enda, er litt for glad i de til det, men de har sett sine beste dager:-)

5 kommentarer:

 1. Kjempefine! Er du glad i lillatoner? Synes jeg ser et mønster her med disse skoene, hexagontøflene, bølgeteppet, grytekluter, og oldemorsrutene. Teppet ditt med oldemorsruter er forresten et av de fineste jeg har sett - fantastiske farger!!

  SvarSlett
 2. Hei, vennen! Legger igjen kommentar i bloggen din for første gang. Har tenkt på deg i flere dager og tenkt at jeg MÅ få ringt, men så kommer noe i veien og plutselig er det blitt for seint... Må prøve å få ringt deg i løpet av helga. Savner deg vettu.

  Så flotte converse sko!!!!!!! Kjenner de fikk jeg skikkelig lyst på (men jeg får nøye meg med de to parene jeg har så lenge) ;)

  Klem, Tonje :)

  SvarSlett
 3. Stina Ballerina: jeg er veldig glad i lilla, den og grønt er favorittfargen, men lilla liker jeg bedre og bedre faktisk :-) Takk for hyggelig kommentar om oldemors-teppet også. Jeg liker det veldig godt :-)

  SvarSlett
 4. Ah! Knallkule sko! Skikkelige gladsko. Selv har jeg kjøpt et par Kawasaki sneakers. Se her: http://www.lillevinkelsko.no/kawasaki-23basic40-roed-p-1833.html
  Mine er i sterk rosa.

  SvarSlett
 5. Mettemor: Det er kule, gode og passer meg som er ei glad-jente! :-D Fine sko du har kjøpt deg også!! Da blir vi fine på tur til Stockholm vet du:-)

  SvarSlett

Bokhylle utfordring #1 2018

Hedda drar i gang en lesesirkel basert på bøker i bokhylla i år også. Jeg kommer til å delta om jeg har bøker som passer inni sjangeren, ...