søndag 24. mai 2009

Kolonihage

Rodeløkka kolonihage ligger bare ti minutters gange unna meg, og så er det faktisk første gang jeg var der idag, etter å ha bodd i nærheten i over fem år!! Men her var det fint. Rart at det finnes slike små kolonihager midt i byen :-)
Likte disse "gate"lysene.
Og så var det mange fine blomster i alle de hagene, blant annet disse "tårene" som mamma kaller de. Men er det det de heter?
Og noen "tårer" ville ut...:-)
Og så var det en fin gul blomst på utsiden:-)

9 kommentarer:

 1. Det er så fint i denne kolonihagen! Jeg lurer også på hva de "tåreblomstene" heter..

  Så fin puta di ble, og jeg gleder meg til å se den neste du holder på med også! Det er så morsomt at du hekler ruter som er litt annerledes enn de "tradisjonelle" bestemorrutene. Har du en heklebok å anbefale som viser oppskrift på ulike ruter?

  SvarSlett
 2. Ja, det var skikkelig fint i denne kolonihagen! :-)

  SvarSlett
 3. Tuuuusen takk for svar om heklebøker! Og siden du bor på Sagene; har du vært i Hjemmets Kolonihage ved Bjølsenparken?

  SvarSlett
 4. Ja, hvis Portveien 2 ligger i Hjemmets Kolonialhage så har jeg vært der :-) Veldig fin den også!

  SvarSlett
 5. Hei :) Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Veldig hyggelig hvis du vil følge med videre..

  Interessen min for matlaging slo ut i full blomst rundt nyttår, da jeg bestemte meg for at jeg ville prøve en ny oppskrift hver uke. Jeg har kanskje blitt litt flinkere til å lage mat, ihvertfall modigere på "prøve og feile"-fronten. Men i utgangspunktet tenker jeg at alt jeg lager kan hvem som helst også få til!

  Jeg har forresten "tårer" i hagen her, og et annet navn på dem er "Løytnantshjerter" :)

  Ønsker deg en fin søndagskveld!

  Vennlig hilsen Maria

  SvarSlett
 6. Hei!
  takk for den hyggelige kommentaren på bloggen min... :O)

  Jeg har bodd i Oslo i mange år, men jeg var aldri på besøk i en kolonihave..., litt flaut å innrømme egentlig..., kunne godt ha tenkt meg et lite kolonihus...

  ha en fin dag!

  SvarSlett
 7. Hei igjen og takk for hyggelig kommentar! Det er litt artigere å blogge når jeg vet at folk følger med! Eksamen gikk forresten bra i dag, og nå er det to uker med oppgaveskriving før jeg får en etterlenget ferie :)

  SvarSlett
 8. Dette var en koselig plass ja. Tipper det blir flere turer til kolonihagen. Og så anbefaler jeg virkelig en tur til arboretet ved Todalsfjorden når du er på dine hjemtrakter......

  SvarSlett
 9. Så koselig å se Oslo-bilder i bloggen din! Løytnantshjerter er en gammeldags og vakker vårstaude. Har et par selv i hagen.
  Skal kikke videre i bloggen din, og setter meg opp som følger.
  Kikk gjerne innom meg. For tiden har jeg en konkurranse gående, hvor du kan vinne fine maskemarkører i glass. Ha en fin uke! Heidi :)

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...