mandag 4. mai 2009

Litt unødvendig, men...:-)

Skulle bare innom Husfliden for å se etter garn til votter og snublet over et heklehefte, som fristet så mye at jeg slo til å kjøpte garn til en pute. For uten garn får en ikke kjøpt hefte... Dette er garnet mitt, selvsagt er lilla og grønt med :-) Og den puta jeg skal strikke er den stripete under her, bildet er fotografert fra heftet jeg kjøpte. Synes den var kul, men kanskje litt grellt med oransje og turkis, så jeg valgte altså noen andre farger.
Men allerførst må jeg strikke et raggsokk-par til på bestilling fra min mor. Men det er så kjedelig i forhold til hekling, men når dette fine garnet ligger der, så er det en motivasjon til å bli ferdig.

1 kommentar:

  1. Kul pute! Jeg vil også hekle pute. Må bare bli ferdig med de to heklepleddene mine først. Men kanskje det er lurt med et litt mindre prosjekt sånn på si? Å nei, nå gjør jeg det igjen..planlegger nytt prosjekt før de andre er ferdige..

    SvarSlett

Biografi lesesirkel XXVI

Lyn. En roman om Nikola Tesla Jeg har hatt tidenes bloggpause, over en måned faktisk, men jeg har lest noen bøker som jeg kommer til å...