mandag 4. mai 2009

Litt unødvendig, men...:-)

Skulle bare innom Husfliden for å se etter garn til votter og snublet over et heklehefte, som fristet så mye at jeg slo til å kjøpte garn til en pute. For uten garn får en ikke kjøpt hefte... Dette er garnet mitt, selvsagt er lilla og grønt med :-) Og den puta jeg skal strikke er den stripete under her, bildet er fotografert fra heftet jeg kjøpte. Synes den var kul, men kanskje litt grellt med oransje og turkis, så jeg valgte altså noen andre farger.
Men allerførst må jeg strikke et raggsokk-par til på bestilling fra min mor. Men det er så kjedelig i forhold til hekling, men når dette fine garnet ligger der, så er det en motivasjon til å bli ferdig.

1 kommentar:

  1. Kul pute! Jeg vil også hekle pute. Må bare bli ferdig med de to heklepleddene mine først. Men kanskje det er lurt med et litt mindre prosjekt sånn på si? Å nei, nå gjør jeg det igjen..planlegger nytt prosjekt før de andre er ferdige..

    SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...