onsdag 8. juli 2009

Bursdagsgave!

Har både heklet og strikket en bursdagsgave til ei venninne, og hun likte det jeg hadde laget, og det er jo hyggelig! :-) Har sett flere slike stjernegrytekluter, men har ikke skjønt hvordan jeg kunne hekle de, inntil jeg fant denne oppskriften hos Strikkepinnen, som forøvrig har en veldig fin blogg som er verdt et besøk!
Slik ser håndarbeidet ut, før montering! :-)
Og selvsagt måtte jeg hekle to...
I tillegg har jeg strikket et pannebånd som hun ønsket seg, det settes sammen med en knapp, men strikkes frem og tilbake.

5 kommentarer:

 1. Å, så fine Stjerneklutene dine blei. Fine farger du har brukt. Eg syntes også det såg veldig avansert ut, før eg prøvde.
  Fint at du linka til bloggen min.
  Ønske deg ein fine kveld

  SvarSlett
 2. Gryteklutene ble kjempefine. Heldig venninne du har. :-)

  SvarSlett
 3. Hei.Fine grytekluter du har heklet.De var så fine.Takk for tippset med Strikkepinnen der har jeg aldrig vært innom.Mange fine tipps der.Heldig venninne.Ha en riktig fin Sommerdag.Bodil

  SvarSlett
 4. Så fine disse var!. Flott bloggtips også.

  SvarSlett
 5. Hei!! Morsome grytekluter, men det ser vanskelig ut!? Jeg er mer på bestemorrutene for tiden. Men det skulle ikke forundre meg om jeg må prøve!!:-)

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...