søndag 26. juli 2009

Evighetsprosjekt...:-)

Har holdt på med disse lappene en stund, og det har ikke blitt mer enn ti!! Men dette er et evighetsprosjekt, og det er noen tøfler som skal strikkes frem til jul, så det vil nok bli flere rester å bruke :-) Men det blir ganske fint, synes jeg. Har lagt de i en stabel, men den er ikke så høy...:-)
Og restene ligger i en skoeske, og det er mye lilla, rosa, grønt og grått...:-)

4 kommentarer:

 1. Ååå... Så fine heklelapper. Ja, du vett ,Eg har heilt dilla på lapper for tiå.Begynne å bli leie av det teppe eg holder på med. Eg blir så frista av alle dei fine lappane i friske farger så eg ser bilder av. Har masse bomulls garn liggene på vent.
  Fine ting du har laga i makrame.

  SvarSlett
 2. Hei.Du er så flink att.Har ikke noe og si vor fort det går.Bedre sent enn aldrig.Fine farger i sekskantene dine og mye spenenes garn i eska di.Ha en riktig fin Sommer vidre.Bodil

  SvarSlett
 3. Hei!
  Lappene dine er kjempeflotte, det blit nok ety fint teppe etterhvert.... :O)

  Makrameen ubder er også kjempeflott!

  Har så vidt begynt på tøflene(oppskrift fra deg),men det er bare fordi jeg ikke klarte å la være...., har noen ufo'er som må bli ferdig først!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Flotte lapper - og tøflene blir lekre!
  Det ligger en award og venter på deg i bloggen min :)

  SvarSlett

Pause!

Jeg har lenge slitt med blogg-motivasjon, men nå må jeg ta en pause. Jeg leser bøker, men det er det å logge meg på og skrive en omtale som ...