Hangover :-)


Her om dagen var jeg på kino igjen, for nå var det lenge siden sist. Filem var "Hangover". Den handlet om fire menn som drar til Las Vegas på utdrikningslag. Den ene er selvsagt brudgommen, men en asosial svoger, harry lærer og kjedelig tannlege. Det blir selvsagt et skikkelig rotbløyte, og når de våner opp neste morgen husker de ingenting. Men i luksussuiten de har leid er det nå en tiger, baby, høne og et vannvittig rot. Og tillegg er brudgommen borte...

Dermed begynner jakten på å finne ut hvor brudgommen er, for han skal gifte seg neste dag. Dette er ikke akkurat noen høykulturell film, men en god sommerfilm, der en bare kan lene seg tilbake og bli underholdt. Jeg fikk ihvertfall det jeg betalte for! :-)

Kommentarer

  1. Hei.Takk for tippset for fimen.Når jeg såg overskrifta lurte jeg på va det var snakk om,bare det ikke var du som hadde Hangover he he.Ha en riktig fin Sommerhelg.Bodil

    SvarSlett
  2. Dette er visst en av de første filmene i kategorien dick-flick, jfr. chick-flick, har jeg hørt :p

    Av og til kan det være greit å lese bøker på originalspråket, særlig hvis det er et språk man forstår, som engelsk og svensk.
    Hyggelig at du liker bokanmeldelsene mine, og kanskje plukker du opp noen tips også? :)

    SvarSlett
  3. Hei på deg og takk for hyggelig kommentar;) Flotte grytekluter i forrige innlegg og bestemorputene-supre;) Sitter i ei hytte på nord-møre i tåke og regn, men koser meg så fremt regnet ikke slår seg ned her..Ha ei kjempefin helg!

    SvarSlett
  4. Jeg er jevnlig innom på bloggen til Regine, ja, og var på Nordic Light i mai og så de flotte bildene hun har tatt. En sterk historie som jeg håper ender godt.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Kniv av Jo Nesbø

Arbeidsnever av Jan Kristoffer Dale

Svøm med dem som drukner og Aldri, aldri, aldri