torsdag 16. juli 2009

Makrame

Nå har jeg kastet meg på en ny bølge, Makrame. Det er jo så mye fint en kan lage, og jeg har lagd dette armbåndet, som en prøve. Det ser vel ut som noe en fem-åring kunne ha lagd, men jeg ser bare et forbedringspotensiale :-) Oppskriften fant jeg her, i Judith sin strikkeblogg. Så nå har jeg handlet flere perler og bånd i Perlebutikken på nett, og skal gå i gang med det i helgen, for da er det meldt kun regn i følge yr.no.

4 kommentarer:

 1. Jaså, blir det regn? Da tror jeg at jeg skal male en vinduskarm :-) Makramé er en veldig artig håndarbeidsform. Husker at jeg hadde noen makramé-belter da jeg var lita.

  SvarSlett
 2. Nå ser jeg at det er fra klokken 18.00 på lørdag at det skal begynne å regne...endret seg til det bedre heldigvis dette værvarselet. Jeg lagde makrame-potte til å henge i vindu på bygdakveld hjemme for 25 år siden, minst!! :-) Men det er veldig artig ja :-)

  Lykke til med vinduskarm-maling! :-) Det er kjedelig, for en må være så pirkete..

  SvarSlett
 3. Hallo.Ja dette jir gammle minner.Lagde mye Makrame i mine unge dager.Hvorfor ikke ta det fram igjen.Du er så flink att.Ha en riktig fin Sommerkveld vidre.Bodil

  SvarSlett
 4. Hei! Makrane er kjempe stiligt. Eg har en datter som er kjempe flink med dette. Hun har mang en gang villa ha meg til å prøve. Hun sende disse linkene til meg. Nå legger eg disse her til deg så har du noe å gjør i helgå.

  http://www.steffe.se/makrame/start.php

  http://septemberschild.com/

  http://prinsessesiljestuff.blogspot.com/2007/06/macrame-for-sale.html

  http://freehosting.tomaweb.com/artsandcrafts/macrame1.htm

  http://kingskountry.com/free-macrame-patterns.htm

  http://www.youtube.com/results?search_query=macrame&search=Search

  prøvde å lage linker men fikk ikke det til.

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...