mandag 20. juli 2009

Nye Hexagon-tøfler,men er de mislykket??

De ser fine ut, de nye Hexagontøflene, som er heklet på heklekrok 3 og dobbelt PT2 garn...
Men de ser litt mislykket ut da de ble montert, eller er det bare det at de er mindre enn de jeg har lagd tidligere...det blir vel annerledes når de kommer på en fot :-)

12 kommentarer:

 1. Hei.Det var jo fine tøffler.Ser kansje litt sjev ut foran på bilde.Ett eller anet med den lappen foran.Kan jo bli bra når den kommer på foten.Ha en riktig fin kveld vidre.Bodil

  SvarSlett
 2. Hei...
  Tøflene dine er kjempeflotte!
  Jeg har faktisk heklet hexagonene til disse flotte tøflene jeg også, men jeg har ikke montert de ennå..., blr inspirert til å gjøre det nå!

  Jeg har lest et par bøker av av Camilla Lackberg jeg også. Steinhggeren er det nok over ett år siden jeg leste, men Steinhuggeren er det bare et par uker siden. Skal helt sikkert lese mer av henne. Jeg er veldig glad i krim, har alltid en bok jeg leser på.

  Den puten du laget etter oppskriften jeg la ut på bloggen min ble veldig, veldig flott. og den passet så gost sammen med den andre puten også.

  Har et lite spørsmål. De stripete og tovede tøfflene som du har vist frem i et tidligere innlegg, hadde det vært noen mulighet for at du kunne dele oppskriften med meg, event. linke til oppskriften hvis den ligger tilgjengelig ute på nettet.

  Ønsker deg en finfin dag i hovedstaden!

  Klem

  SvarSlett
 3. Tøflene ble veldig fine, de! Likte fargekombinasjonen veldig godt.

  SvarSlett
 4. Synnøve Olava,når det gjjelder tøffel oppskriften så har jeg den på papir, men jeg kan godt ta kopi og scanne den til deg. Du kan sende meg en mail på groskro@yahoo.no - det er ikke noe problem, jeg deler gjerne på oppskriften :-)

  SvarSlett
 5. De er så fine! Kan jeg også få oppskrift? Jeg vil lage noen i mine farger - brune og turkise :-) Ser ut som et perfekt sommerprosjekt! Er det du som har laget oppskriften?

  SvarSlett
 6. Ragna, jeg sender deg en link på disse på mailadressen på bloggen din. Håper det er OK. Men det er ikke jeg som har laget oppskriften,så kreativ er jeg ikke :-)

  SvarSlett
 7. Hei igjen.
  Adressen min er synaas@gmail.com.
  Takk for e hyggelige kommentarene på bloggen min, og tusen takk for at du vil dele oppskriften medmeg!

  God kveld!

  SvarSlett
 8. Fine tøfler! Jeg må snart få mamma til å lære meg å hekle, tror jeg.

  Gleder meg til å gyve løs på samlingen av bøker, og deretter filmene. Kjekt å høre at du har likt bøkene og filmatiseringene!

  SvarSlett
 9. Kjempefine tøfler du har heklet

  SvarSlett
 10. Så mye fint du har laget :) Og tøflene er flotte de og :)
  Klem Maria fra Idekroken

  SvarSlett
 11. Hei igjen!
  takk for oppskriften... :O) Nå har jeg printet den ut og det klør i fingrenen etter å sette igang tøffelproduksjonen. Men jeg skal prøve å vente noen uker, har noen andre ting som burde være ferdig først.
  Men jeg har en hel Rimi pose full av Finullrester, så det skal blir moro å matche farger.
  Lurte litt på hvilken bok(evnt. hefte du hadde funnet oppskriften i??

  Ha en fin torsdag!

  SvarSlett
 12. Fantastisk fine tøfler! Slike vil jeg ha :-)

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...