søndag 30. august 2009

Skutt i filler av Mads Mikkelsen av Hedda H. Robertsen


Leste en anmeldelse av denne boken hos Janke som beskrev denne boken som en lesefest, og det vekket nysgjerrigheten min :-)

Og på baksiden står det: Alba er 19 år og arbeider i en bokhandel i en liten by i Norge. Det nærmer seg jul og butikken fylles av kunder. Men det er bare én Alba har øyne for, en mann i førtiårene fra København. Hun kaller han for Mads Mikkelsen og forelsker seg.

Hun kler seg opp for han , velger parfyme og sminke i håp om at han skal få øye på henne i løpet av de korte samtalene over disken. Inni henne, derimot, lever hun allerede et rikt liv med ham. For Alba gjør Mads Mikkelsen til en gjenstand for sine erotiske fantasier, som bare blir sterkere og sterkere.

Til slutt griper fantasiene inn i Albas liv på en slik måte at de ikke lar seg skille fra hverandre. For hva er mest virkelig? Hvilket liv er det mest sanne?

Dette er en kort bok, bare litt over 170 sider, med korte kapitler og et friskt språk og handling så leser en fort ut denne boken. Hvis jeg skal beskrive mer om hva jeg synes om boken, så må jeg kopiere fra Janke og
Mettemor og Stines notater, men det kan dere lese selv (og forøvrig lese deres fine bokblogger) :-)

Syntes det var et godt avbrekk blant alle mine krimbøker...:-)

2 kommentarer:

  1. Takk for boktipset. Det er greit med krim, men det gjør godt med annen litteratur innimellom også ja.

    SvarSlett
  2. Takk for link! Hyggelig å høre at du liker bloggen :)

    Jeg synes også det var godt å få et avbrekk med en slik bok etter Vindens skygge siden den krever en del av leseren.

    SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...