fredag 16. oktober 2009

Jesus Christ Superstar

I går kveld var jeg på Jesus Christ Superstar. Gledet meg veldig, siden det er så mange fine sanger fra den musikalen, siden de skulle synges på nynorsk, og så var det Hank von Helvete som Jesus. Dette måtte vel bli bra?? :-)

Og ja, jeg likte det!! Handlingen var lagt til en storby med bl.a uteliggere, narkomane og prostituerte. Men det gjorde det enda kulere, og det er jo tøft at de tør å modernisere denne klassikeren av en musikal.

Og med Hans-Erik Dyvik Husby, også kjent som Hank von Helvete, som Jesus var et råtøft valg, men jeg likte han! Han er jo ingen skuespiller, men han "spilte" ikke så mye heller, men sang utrolig tøft!! Jeg er blitt fan i hvertfall:-)

Jeg skriver ikke så mye om selve handlingen - siden den er veldig kjent! :-)

Men aller best var allikevel Frank Kjosås som Judas og Charlotte Frogner som Maria Magdalena hakk i hæl. De er skuespillere og har en stemme som er aldeles nydelig!

5 kommentarer:

 1. Sikkert en fordel å bo i Oslo hvor tilbudet innen kultur er stort og variert. Vi må nok bare drømme om slikt her på Nordmøre, eller en sjelden gang ta turen til hovedstaden for å overvare noe spesielt utvalgt.

  God helg til deg!

  SvarSlett
 2. Hei.Fin film med mye fin musikk.Så den får mange år siden...Ha en riktig fin helg klem fra Bodil...Drar på hyttetur i morgen på Nordmarka..Vei til Surndal.Lenge siden var dær.Mannen til en venninnde har kjøpt tilbake barndoms huset hvor han bodde som liten.Skal være med dem....

  SvarSlett
 3. Hei!
  Du er så flink til å gå på kino, konserter, musicals osv. Kjenner jeg blir litt misunnelig her jeg sitter. Føler meg veldig lite kulturell for tiden. Var mye flinkere til å det når jeg bodde i Oslo og før jeg fikk Bertine. Jeg bor ikke lengere en 30 min. med bil fra Oslo, men det er sp sjelden jeg reiser til byen...

  Er ferdig med Panserhjerter, desverre..., jeg digger bøkene til Nesbø og er en stor beundrer av Harry Hole. Boken kan anbefales..., men jeg sysn vel ikke at det er den beste han har skrevet.

  ha en fortsatt fin fredag og en fin weekend!

  SvarSlett
 4. Janne i Fagerlia: Ja, det er litt urettferdig at det meste blir satt opp i hovedstaden, men heldigvis er mye fine oppsetninger blitt satt opp i andre deler av Norge også etterhvert :-)

  Bodil: Håper du får en fin tur til Nordmarka i Surnadal, det er visst spådd bra vær!! :-)

  Synnøve Olava: Ja, jeg prøver å få med meg litt. Og når man er singel og bor på 32 kvm, så er det ganske enkelt. Men til tider så kan det hardt utover lommeboka...:-)Men da hjelper det å ha kjente som fikser rabatterte billetter på ett og annet.

  SvarSlett
 5. Jeg ryddet i 3 timer før jeg en gang gadd å ta opp kameratet.. Der det er rot er det liv, og der det er liv er det kjærlighet!
  enklere sagt; Du har det sikkert super koselig!

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...