søndag 25. oktober 2009

Mitt foreløpig siste hekleprosjekt, og mitt aller første

Kjøpte meg en fin tekopp på Indiska her om dagen, og så har jeg heklet en gryteklut. Tror jeg kommer til å bruke den som bordskåner til min tekopp. Den så veldig avansert ut, men jeg fant oppskriften inne på Ravelry. Og der var det til og med en Youtube-snutt over hvordan den ble laget! Det er jo helt genialt:-) Den er litt rar inne på midten, men da vet jeg hva jeg skal forbedre.
Dette var mitt første hekleprosjekt, som jeg heklet i fjor på denne tiden. Det ble et sjal i bestemor-ruter, og var en gave til Mettemor på bursdagen hennes i fjor. Har fått rapporter om at det er godt og varmt :-)

10 kommentarer:

 1. Hei, og god søndag!
  Syns absolutt at du skal bruke den under koppen, den er alt for fin til å brukes som gryteklut.... :O)

  Kjeks med raveleriet, ikke sant!
  Det er så utrolig mye flott der inne, har ei liste med favoritter som er allerede er langt som et vondt år...

  Ha en fin-fin søndag!

  SvarSlett
 2. Mener selvfølgelig KJEKT..., ikke kjeks... ;O)

  SvarSlett
 3. He-he, jeg leste KJEKT øverst også jeg altså :-)

  SvarSlett
 4. Hei på deg!
  Takk for besøk og koselig hilsen hos meg!

  Grytekluten var kjempesøt, stilig mønster! : ) Sjalet så deilig og varmt ut, bestemorsruter kan brukes til så mangt! : )

  Spennende blogg du har! Liker spesielt at du skriver om bøker, det er det ikke så mange som gjør. Jeg er glad i å lese, men har i det siste brukt mest tid på håndarbeid, og da blir bøkene liggende. Må kanskje kjøpe meg noen nye lydbøker ; ) Hvordan får du tid til alt?? : )

  Ha en flott søndag, men en time " ekstra" ! : )

  - Hilde

  SvarSlett
 5. Så flink du er til å hekle, dette var veldig fint :)

  SvarSlett
 6. Hilde: Takk for det! Jeg leser mye på bussen eller T-banen på vei til jobb, og et kvarter eller halvtime hjemme også. Og håndarbeid er noe jeg gjør mens jeg ser på TV (mye sport), så da rekker jeg litt :-)

  Anita: Takk, takk :-)

  SvarSlett
 7. Hei.Så fin en gryteklut.Så flink du er.Koppen var veldig fin.Riktig fin grønn farge på den synes jeg.Så lurt med sjal av bestemor ruter.Kjempe fint.Ha en riktig fin Søndagskveld.Klem fra Bodil...

  SvarSlett
 8. Fine heklearbeider! Grytelappen så jo skikkelig avansert ut. Lurt med videosnutt av fremgangsmåten :) Herlig sjal også!

  SvarSlett
 9. Takk for det Fin i Formen-Margrethe! :-)

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...