lørdag 31. oktober 2009

Pannebånd

Modellen må trå til igjen - har noen pannebånd jeg bruker mye også :-) Dette pannabåndet bruker jeg mest og det heter visst Calorimetry, og oppskrift finner du her. Veldig enkel og morsom å strikke :-)
Dette er en oppskrift fra Drops, og ligner på den på det øverste bildet. Oppskriften ligger hos Drops Design, nummer 108-14.
Også er det denne da.....som jeg var så fornøyd med i fjor, men den er jo så stygg!! Det er Drops Design også, nummer 104-26. Har brukt den mye (ifjor vel å merke), men nå tror jeg den er klar for søpla...:-)

2 kommentarer:

 1. Hei.Kjempe fine pannebånd.Har tenkt å strikket det.Men det er ikke blitt ennu.Deilig å ha på når mann er ut i den kalle vinden som bruker å være på hytta om vinteren når vi er dær.Ha en riktig fin Lørdagskveld.Klem fra Bodil...

  SvarSlett
 2. Heisan!
  Takk for besøk og koselig hilsen hos meg! : )
  Flotte pannebånd, fin fasong og fine farger. Alltid kjekt å ha litt å variere mellom : )
  Har fått inn mange bestillinger på tøfler, så salget går riktig bra. Heklenåla får kjørt seg og garnet minker i en voldsom fart, moro når folk vil handle : )

  Ha en fortsatt fin og kreativ helg! : )

  - Hilde

  SvarSlett

Bokhylle utfordring #1 2018

Hedda drar i gang en lesesirkel basert på bøker i bokhylla i år også. Jeg kommer til å delta om jeg har bøker som passer inni sjangeren, ...