søndag 8. november 2009

Grytekluter

I går var jeg på besøk til ei venninne på Lillehammer, som akkurat har flyttet inn i et nybygd hus. I den anledning hadde jeg heklet grytekluter, noe som et kjøkken må ha. Fargene på kjøkkenet var lyse, og gryteklutene i knallfarger... De er ikke helt perfekte med kvadratiske hjørner, men det er jo håndarbeid :-) Ble veldig kvikke i hvertfall!

7 kommentarer:

 1. Dei gryteklutane likte eg godt. Er så mange forskjellige typar rundt om kring. Får lyst til å lage så mange, men eg har alt laga meg alt for mange. M¨byrje å gi litt fleire av dei vekk ;)

  SvarSlett
 2. Heisan!
  Nydelige grytekluter! Flott mønster og knalle og fine farger! Tenker venninnen din ble veldig fornøyd med hjemmelaget gave.

  Ha en flott søndag! : )

  - Hilde

  SvarSlett
 3. Hei.Kjempe fine grytekluter.Har ikke noe å si hjørnene.Du er kjempe flink og veldig snill så gir bort slike fine grytekluter.Regner med att hun ble gla..Ha en riktig fin Søndag.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 4. En togtur til Lillehammer hørtes deilig ut - med en god bok som man vekselvis løfter blikket opp fra og betrakter landskapet tenkende. :-) Og heldig var hun som fikk grytekluter.

  SvarSlett
 5. Hei!
  Kjempeflotte grytekluter. De er fargerike og flotte. Herlige mønster! Lillehammer er en flott by!

  Ha en finfin kveld!

  SvarSlett
 6. Herlige grytekluter du har laget! Er sååå svak for sånne hekla grytekluter i deilige farger..

  SvarSlett

Pause!

Jeg har lenge slitt med blogg-motivasjon, men nå må jeg ta en pause. Jeg leser bøker, men det er det å logge meg på og skrive en omtale som ...