tirsdag 29. desember 2009

Julegaver jeg ga bort :-)

Dette er det jeg lagde i julegaver i år - ikke så spennende, men det ble godt mottatt, eller så tør de ikke å si noe annet :-) Dette ga jeg til ei tante som har brunt og gult kjøkken, siden jeg ikke fant gult bomullsgarn da jeg gikk i gang, så ble gryteklutene laget i hvitt og brunt. Og tøflene i kvikke farger selvsagt :-)
Dette til en annen tante, som har et hvitt og blått kjøkken. Hun sier hun vil bruke gryteklutene til bordskånere i første omgang. Og tøflene ble brukt fra hun fikk de og til hun dro fjerde juledag, for jeg var sammen med henne de dagene :-)
Dette er ei lue min yngste niese fikk, før julaften. Hun likte den godt, men vet ikke når hun kan bruke den siden hun ikke har skjerf som matcher...kanskje jeg skulle ha gjort noe med det??
Dette fikk min gode venninne Mettemor. Hun ønsket seg leggiser, og da ble det matchende pulsvanter også i godt Alaska-garn. I tillegg fikk hun en DVD også, så det var ikke bare hjemmelaget :-)
Dette er et nærbilde av fiskebens-mønsteret på pulsvottene.
Oppskriftene på gryteklutene finnes her og oppskriften på lua her

5 kommentarer:

 1. Hei.Så mye fint.Du er jo kjempe flink å strikke og hekle.Du trenger jo ikke noen triks til labber.Du får bare ta å finne fram en oppskrift å prøve helt sikker på att du klarer det.Er bare å følle oppskiften.Ønsker deg en riktig fin Romjul videre.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 2. Dette var julegaver med sjel. Skjønner godt at mottakerne ble fornøyde. Den lua var kjempeflott.
  Nå vet jeg hva neste strikkeprosjekt skal bli. Må nok innom Europris en av de første dagene ja....

  SvarSlett
 3. Hei..., så flotte julegaver du har laget... :O)

  Det ble ikke så mye hjemmelaget fra meg i år..., hadde planenen i orden men det ble vist med det... :O)¨

  Ønsker deg en fin dag og et RIKTIG GODT NYTT ÅR...

  SvarSlett
 4. De tøflene var veldig fine da.. Tovet ogå?

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...