mandag 28. desember 2009

Julegaver jeg har fått :-)

Jeg ønsket meg bøker til jul, og se hva jeg fikk!!! Er jeg ikke heldig?
Dette er alle bøkene jeg fikk til jul i år, og gjett om jubelen og gleden økte etterhvert som jeg fikk den ene boka etter den andre som jeg ønsket meg...Har allerede lest "Panserhjerte", og skal skrive hva jeg syntes om den i løpet av dette året. Og nå skal jeg begynne på "La meg synge deg stille sanger" :-)

Og i morgen eller i overimorgen skal jeg ta meg en tur ut i bloggeverden og lese hva dere har postet.

7 kommentarer:

 1. Litt av et boklass!!!Jeg fikk elektrisk tøffel jeg...ble byttet i dag!Vurderer syng meg stille sanger jeg og!Fortell meg hva du synes om den når du er ferdig!
  Janne

  SvarSlett
 2. Hei.Så mange fine og brae bøker du har fått til jul.Nå har du mye lesestoff i Romjula og kose deg med.Ønsker deg en riktig fin og koselig Romjul videre.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 3. Hei..., så flott å få det man ønsker seg. Bøker er alltid så fint å få..., og takknemlig å gi. Man kan jo bare bytte den hvis den ikke faller i smak. Fikk kun en bok i år, men fikk mye annet fint som jeg ønsket meg!

  Ønsker deg en fortsatt koselig romjul... :O)

  SvarSlett
 4. La meg synge deg stille sanger: Helt fantastisk!<3

  SvarSlett
 5. Å, så herlig! Jeg fikk gavekort fra bokhandel på 500 kr - kanskje spare til mammutsalget? Og ellers 2 andre bøker. Og i dag kom to bookcrossingbøker i posten. Deilige romjul...

  SvarSlett
 6. Janne: elektrisk tøffel...det hørtes spennende ut:-) Jeg leser La meg synge deg stille sanger nå, og det kommer en bloggpost etterhvert.

  Bodil: veldig mange fine og gode bøker, nesten så romjula skulle ha vart lengre :-)

  Synneøve Olava: bøker er en fantastisk gave å få og gi, og det er jo så godt å synke ned i en god stol med en fantasktisk historie mellom permene:-)

  Løvinnen: gleder meg, leser La meg synge...nå :-)

  Anita: Romjul er godt ja, men gavekort er også en fin ting, i hvertfall hvis en vet hva en skal ha, og ikke får lyst på enda flere bøker...:-)

  SvarSlett
 7. Så moro med bokgaver! Perfekt tid på året å lese bøker nå. Jeg hører Panserhjertet på lydbok nå, spennende. jeg har mye bra om mange av de andre bøkene du fikk, så du har sikkert mye å glede deg til! : ) Kos deg med siste rest av romjul, og godt nyttår til deg! : )

  Klem Hilde

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...