onsdag 6. januar 2010

New York, I love you

I kveld har jeg og en kollega flottet oss på Friday's og så på kino, hvor vi så filmen "New York, I love you".

Dette er en film, men ti forskjellige historier, alle med handling og utgangspunkt i New York. Dette er visst en slags oppfølger til filmen "Paris, je t'aime", som jeg ikke har sett.

Men i allefall, de forskjellige historiene var tidvis veldig bra, og tidvis bare ordinære. Jeg likte i allefall en historie om et eldre par som var ute og vandret i New York's gater på sin brullypsdag. Orlando Bloom som sjuskete musiker som har snudd døgnet var også veldig bra. Men morsomst var kanskje Ethan Hawke som sjarmør som skulle sjekke opp ei dame, som viste seg å være en hore. Og så synes jeg at Ethan Hawke er en god skuespiller også da...

For alle som er glad i New York, så er dette en kjempefilm å se. Jeg har vært i New York, og oppdaget nå at jeg fikk lyst til å dra dit igjen altså.

7 kommentarer:

 1. Følger deg mer enn gjerne på en ny tur - men da må du kjøpe frimerker på flyplassen på forhånd... ;)

  SvarSlett
 2. Hei.Takk for tipset for filmen.Koselig å gå med kolega på kino.Ønsker deg en riktig fin Torsdag.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 3. Du ser så mange bra filmer, så jeg tar til meg tipset og håper den snart kommer på kino her også :)

  SvarSlett
 4. Tonje, den er grei!! Vi kan ikke risikere å bli uenige en gang til, selv om det var den eneste gangen vi har vært uenige :-) Men tenk at det er ti år siden nå?

  Bodil, veldig hyggelig å gå på kino med en kollega. Ha en fin kveld du også.

  Stine Marie, det er altfor mange bra filmer..., skulle ha hatt mye bedre tid og sett mange flere:-)

  SvarSlett
 5. Hørtes ut som en artig film. Koselig å gå på kino innimellom og drømme seg inn i filmverdenen. Skulle selv på kino for et par dager siden med ei venninne, men på kinoen var det full kaos. Strømbrudd og filmer som var forsinka opp til en time.. Vi gikk ut og spiste i stedet og det var igrunnen ikke så ille å sitte og prate og kose seg istedet for :)

  SvarSlett
 6. Jeg tittet på traileren og den så ut som en type film jeg kan falle for:)

  Koselig å dra på kino nå i kulda! :-)

  SvarSlett
 7. Fin kveld vi hadde der Gro! Man må unne seg litt hverdagsluksus nå i den kaldeste og mørkeste (vet det egentlig ikke er den mørkeste, men det virker sånn!) måneden i året.

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...