søndag 25. april 2010

Oslo i april.

Lørdag gikk jeg på Aker Brygge i strålende solskinn og så dette ankeret, Blücher's anker. Det er en solid kjetting på ankeret...
Selvsagt gikk jeg via Akerselva hjem igjen, og der kunne jeg se denne regnbuen, "lagd" av elva's eget regn, siden det var kun sol denne dagen.
Og i dag gikk jeg to runder rundt Sognsvann, med fjellsko. Skal gå i fjellet i sommer og har kjøpt meg nye sko, og de må selvsagt testes ut! Kan ikke legge ut på fjelltur uten å ha gått de ut, det kan bli en vond uke.
Isen er i ferd med å forsvinne, men det er mer vissne blad og greiner, enn fine grønne trær. Men det blir nok grønt snart!

5 kommentarer:

 1. Så fine bilder. Liker veldig godt det som viser regnbuen ved Akerselva:-) Høres ut som om du har hatt en veldig fin helg:-)

  SvarSlett
 2. Trimma deg har du ihvertfall fått gjort :-). Virker som om du har hatt en sprek helg.

  SvarSlett
 3. Hei.Nydelige bilder fra Oslo.Vaker by Oslo når det er finvær.Vakkert åver alt når det er pent vær da.Ha en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 4. Våren i Oslo er helt fantastisk... :O)
  Når jeg bodde i Olso gikk jeg ofte rundt sognsvann jeg også... :O)
  Nye fjellsko..., hvilken tur/løype hat du tenkt å gå i fjellet til sommeren? Skal du gå fra hytte til hytte?

  Ønsker deg en flott vårdag!

  SvarSlett
 5. Herlig med vår uansett i landet altså! Måtte det bli grønt snart:)

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...