fredag 28. mai 2010

Melodi Grand Prix!

Her er jeg, Måns Zelmerlöw og min kollega (hun godkjente at jeg satte inn bildet altså). Men vet dere hvem han er? Han er Sveriges Grand Prix yndling og Skal vi danse yndling, men han har enda ikke vunnet den svenske Melodifestivalen, kanskje han blir med til neste år?For det er jo litt trist at svenskene er ute, men det skal ikke ødelegge min glede over MGP. Gleder meg til finalen i morgen. Jeg fikk høre i dag: "Skaff deg et liv". Men det er jo et program som varer i litt over tre timer, det bli arrangert i Norge, og på mandag er alt glemt. Da er det jo ikke farlig å innrømme at jeg gleder meg til finalen i morgen!!

Min favoritt er selvsagt Norge, men også Danmark (selv om den ligner på The Polices sang "Every breath you take") og Tyskland. Faktisk heier jeg aller mest på tyske Lena.

Og til i morgen så kommer jeg nok til å klikke innom et par Youtube videoer ser gamle slagere som "Ein Bisschen Frieden", "Främling", "Nocturne" blant annet. Bare for å komme i skikkelig Graand Prix modus!

Ha en riktig god Grand Prix helg :-)

PS: om noen lurte, så er jeg hun mørke.

6 kommentarer:

 1. Kos deg med Grand Prix! Vi kommer nok til å se begynnelsen, men det spørs om jeg klarer å holde meg våken til avstemmingen er over:-)

  Veldig hyggelig at du vil være med på min lille GIVE AWAY :-)

  SvarSlett
 2. Herlig bilde. Kos deg masse med Grand Prix, det skal jeg også. Det er jo flott program som passer alle aldersgrupper og litt spennende at det samler så mange land. En riktig riktig god helg.

  SvarSlett
 3. Det skal bli spennende i morgen kveld ja. Litt spesielt når Norge er vertsland.

  SvarSlett
 4. Herlig med grand prix helg!!:D

  SvarSlett
 5. Jeg syns du er litt gal, men pytt, pytt, du liker ESC-sirkuset, så da så.

  Jeg har vært i Oslo to dager denne uka og to dagar i forrige. Og - er ikke helt enig i at ESC varer i tre timer ... ;-D

  SvarSlett
 6. Jeg synes Grand Prix er topp! Jeg er klar - gleder meg.

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...