tirsdag 4. mai 2010

Remember me

I dag fant jeg ut at NÅ nå måtte jeg på kino. Var ikke på kino i hele april, så nå syntes jeg det var på tide :-) Siden jeg bor i nærheten av Ringen kino i Oslo, så måtte jeg finne en film som gikk der, og valget ble "Remember me".

Filmen starter med at ei mor og ei jente blir ranet på T-banen i New York, og før ranerne flykter så skyter de moren mens jenta ser på. Så starter filmen skikkelig, ranet og mordet var en slags prolog.

Jenta som heter Ally er hovedpersonen sammen med Tyler. Tyler lever glade dager i et kollektiv med sin gode venn, og sørger over sin eldste bror som tok selvmord 5-6 år tidligere. Ally bor sammen med sin far i Queens, og hun blir sjekket opp av Tyler på grunn av et veddemål. Det blir romantikk og drama, men musikken og Tyler's triste øyne gjør at en tror noe trist kommer til å skje på slutten.

Og det gjør det. Slutten er vel egentlig ment for å være trist, men det blir litt vel amerikansk, og på en måte ødela den litt for helheten. For filmen er en helt OK film å se, hvis en bare skal bli underholdt.

Min venninne som var med, mente at filmskaperne hadde startet med å skrive slutten først. Og det er jeg enig i.

5 kommentarer:

 1. Nå fikk jeg lyst til å gå på kino:-) Med to små barn i huset har det ikke blitt ett eneste kinobesøk de siste tre årene! Ser mye film hjemme, men savner veldig å gå på kino:-)

  SvarSlett
 2. Ikke så mye bra som går på kino for tiden føler jeg.

  SvarSlett
 3. Åh, det var litt synd å høre at den ikke var så bra, for jeg har egentlig hatt ganske lyst til å se denne fordi jeg trodde den var bra.
  Forøvrig burde jeg også gå mer på kino. Gjorde jo det masse under studenttilværelsen i Bergen, men her lenger nord er liksom ikke utvalget det helt store :p

  SvarSlett
 4. Bra du forteller at den ikke er så bra Gro. Mira og jeg lurte på om vi skulle gå på kino søndag kveld, men vi fant ikke noe å se... Men det er på tide med kino snart!

  SvarSlett
 5. Marius: det er litt lite bra filmer nå for tiden ja, men det er jo fint at det er om våren/sommeren, for da skal en jo være ute :-)

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...