onsdag 19. mai 2010

Sommerdøden av Mons Kallentoft

Dette var en bok jeg fikk til jul, men jeg visste at dette var bok nummer to i en serie, så derfor ville jeg lese "Midtvinterblod" først. Den likte jeg bare sånn passe, men full av pågangsmot gikk jeg løs på "Sommerdøden".

Handlingen foregår denne gang også i Linköping og igjen er det Malin Fors som etterforsker vi følger. Det er juli og det er tropevarme i Linköping. Det er lite som skjer, inntil helvete bryter ut da ei jente blir funnet naken, forvirret og voldtatt i en park. Den unge jenta kan ikke gjøre rede for hvordan hun havnet der, og etterforskerne er uten spor. En uke senere finner de liket av ei jente til, med samme skader som jenta i parken. Jakten på morderen er i gang.

I forrige bok var kulden nevnt utallige ganger, og det samme skjer i denne boken, men nå er det varmen. Men i motsetning til forrige bok så var ikke krim-"plottet" så spennende, mens her var det mye mer driv over handlingen, og jeg ville hele tiden lese videre for å finne den grusomme morderen.

Malin Fors er fremdeles ikke sympatisk, men hun kommer seg. Så er tredje bok bedre enn den andre, så begynner dette å bli skikkelig bra :-)

2 kommentarer:

  1. Takk for boktips:-) Nå som varmen har kommet hit til Østlandet pakker jeg bort garn & pinner og bytter de ut med bøker! Gleder meg til å sitte ute og kose meg med gode bøker:-)

    SvarSlett
  2. Det er så mye man skulle ha lest, men tiden eller prioriteringen min strekker ikke helt til.

    Tusen takk for hilsen angående mitt lille bloggjubileum. Vi "ses" igjen, god pinse!

    SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...