mandag 9. august 2010

Ferien hjemme på Nordmøre :-)

Nå er jeg kommet hjem fra min miniferie hjemme hos mamma og pappa.
Der plukket vi fine buketter av roser fra en hage.
Og min vekkerklokke, som brekte hver morgen klokken 08.00. Denne sauen heter Toppen, pga toppen på hodet. Mammas yndlingssau, som fikk et lam i hunkjønn i år for første gang i sitt sju-årige liv, og det lammet heter selvsagt: "Inga Toppen"
Det er en stund siden disse skiene og bindingene var moderne, men de står i lia på veien til fjells.
Så langt var multene kommet.
Men blåbærene var klare til plukking :-)
Og et blikkstille vann den kvelden mamma og jeg var på fjellet.
Og på lørdag dro jeg inn til Kr.Sund til min søster, og i husstanden der er Mio. En snill og rolig katt som jeg endelig fikk klappe, for kattene hjemme var kun i fjøset...
Og på søndag gikk søstra mi og hennes to barn og jeg en lang rundttur i byen, for vi blant annet var innom Varden, som det er bilde av her.

4 kommentarer:

 1. Sau er best! ;-) Ved siden av katt så klart.

  SvarSlett
 2. Ser ut til at du har hatt det trivelig her på Nordmøre. Varden er alltid verd et besøk når man er i Kristiansund. Også de flotte turstiene i området rundt Varden er greie å få med seg på vandringen her oppe. Ser du har lest Senor Peregreno. Da vil jeg anbefale Salvadorena av samme forfatter. En virkelig god bok dette også.

  SvarSlett
 3. For et vakkert sted du kommer fra. Vi har vært hvert år på ferie til Smøla og kjører gjennom vakkert landskap på vei dit. I år har dessverre ikke blitt noe tur nordvestover.

  Ønsker deg ei riktig fin uke.

  SvarSlett
 4. Fine bilder, ser ut som om du har vært heldig med været!

  SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...