søndag 15. august 2010

Inception

I går kveld så jeg en utrolig bra film - Inception!

Filmen er en blanding av fantasy, science-fiction, thriller og action og varer i hele 2 1/2 time. Den første halve timen gikk sakte, det var litt vanskelig å følge med. Men så begynte historien å sitte, og plutselig var filmen over!! Da er det en god filmopplevelse :-)

Hovedrollen spilles av Leonardo DiCaprio som er en industrispion som er spesialist på å gå inn i drømmene til mektige mennesker og selge informasjon han finner. Men nå har han fått et siste oppdrag, som er det motsatte av det han pleier å gjøre: han skal plante informasjon i i underbevisstheten til en person. Problemet er at den personen han skal plante informasjonen hos er forberedt på et slikt "innbrudd" og er trent på det.

Plottet er bra, skuespillerene er veldig bra og noen scener er bare utrolige!! Filmen anbefales!!

1 kommentar:

  1. Hei!
    Den filmen er i min gate, så den skal jeg nok får sett. Men det blir nok ikke før den kommer på DVD. Boken under virket litt for sær for meg, jeg tenker mest på finsk fjernsynsteater når det gjelder alt som har med bøker, filmer etc som kommer fra finland. Snakk om å vær forutinntatt!
    Takk for info'en om DNT, har ikke fått meldt meg inn ennå.

    ønsker deg en super dag!

    SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...