torsdag 16. september 2010

Limbo

I går var jeg på kino og så en norsk film som har fått veldig god omtale og derfor var forventningene veldig store også. Jeg så filmen Limbo.

Den handler om norske Jo Moe som jobber i Trinidad og får etter seks måneder sin kone Sonia, og to barn ned til seg. De har mye kontakt med hans amerikanske kollega og hans svenske kone som spilles av Lena Endre.

Jo har vært utro med en av sine kollegaer, og dette får Sonia vite. Dette skjer tidlig i filmen og gjør at dette ikke akkurat er en munter film. Det er dystert, det er mye trist og lite glede.

Jeg ser at skuespillerne er gode, men dette ble for meg en kjedelig film. Jeg kjedet meg store deler av filmen, og og syntes at slutten var litt halveis - det var så åpen en slutt.

Dette er en veldig dårlig bloggpost, men jeg syntes dette var så labert. I hvertfall i forhold til mine forventninger etter å ha sett at kritikerne trille femmere og seksere.

4 kommentarer:

 1. Du er nå morsom: " Dette er en dårlig bloggpost" . Nei, dette var en ærlig bloggpost og det er jo bra!

  SvarSlett
 2. Jeg kunne ha skrevet litt mer om handling og kulisser, men filmen var så drepende kjedelig at jeg kom ikke på noe. Jeg lurer på om noen bloggere har sett den og synes den er bra? Eller er det bare kritikerne? :-)

  SvarSlett
 3. Jeg har ikke fått med meg så mange omtaler om filmen, men min filmgale datter har sett den og hun sa den var gørrkjedelig. Og da er den nok det!

  SvarSlett
 4. Det var godt å høre Solgunn, at det er flere som syntes denne filmen var gørrkjedelig. Puh!! :-)

  SvarSlett

Biografi lesesirkel XXVI

Lyn. En roman om Nikola Tesla Jeg har hatt tidenes bloggpause, over en måned faktisk, men jeg har lest noen bøker som jeg kommer til å...