onsdag 20. oktober 2010

Jeg gleder meg :-)

Lucky me altså!! Jeg er stor fan av Odd Nordstoga og har alle CD'ene hans fra og med CD'en "Luring". Og i tillegg har jeg vært på to konserter med han på Rockefeller også.

Den ene konserten med han og backingbandet, og den andre konserten bare han alene. Begge deler veldig bra. Nå har han gitt ut en ny plate og en ny Norgesturne er på gang, og jeg har kjøpt billetter til konserten i Oslo Konserthus 14.november. Og ikke nok med det, men jeg fikk med ei god venninne også. Det er litt morsommere å gå på konsert sammen med noen enn alene.

Og i dag har jeg vært på Platekomapniet og kjøpt CD'en for å lade opp til konserten. Det er derfra jeg har lånt bildet også. Jeg liker CD'en godt allerede! Lucky me - eller hva?

3 kommentarer:

  1. Man skal aldri kimse av din entusiasme for artister og konserter. Jeg gjør aldri det mer etter at jeg opplevde Åge og Sambandet på Pstereo-festivalen i august. ;-) Skal vedde på at Odd er god også. Klem!

    SvarSlett
  2. Det er bra Mettemor!! :-) Og Åge & Sambandet er jo bare så knallgode :-D

    SvarSlett
  3. Hei.Han har jeg hørt en del på radio.Har Ikke CD av han.Koselig musikk.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

    SvarSlett

En kort oppsummering av "En sånn jente" og bittelitt om hva jeg synes

Det er 30.april, og jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde tenkt angående samlesingen. Det er mange grunner til det, men jeg synes denne ...